PreporučenoTech

Pobuna mašina u stvarnom vremenu | Terminator Dark Fate: Defiance | najava

Slitherine/Steam

Izdavač strategija u stvarnom vremenu (RTS) Slitherine najavljuje novu videoigru “Terminator Dark Fate: Defiance” iz alternativne zbilje u kojoj su čovječanstvo porobili roboti.

Slitherine se u posljednjim godinama fokusirao na zrele gamere koji su stasali s Battlestar Galacticom i Starship Troopersima pa se širenje u svemir “Terminatora” činilo logičnim sljedećim korakom, rekao je direktor marketinga Marco A. Minoli

U projekt je uključena i američka producentska kuća Skydance Media koja je sudjelovala u financiranju “Dark fate” filma.

>>>Budućnost je izmijenjena, al’ je sudba ostala kleta – Terminator: Dark Fate – novi trailer

IGN piše da se Defiance (engl. prkos) rasteže od “sadašnjosti” u kojoj se odvijala radnja filma do 2042. u kojoj svijetom vlada robotska “Legija”.

Kampanja za jednog igrača nudi kontrolu nad frakcijom “Utemeljitelja” (Founders) koju čine bivši pripadnici američke vojske u borbi za opstanak. Najavljeni su i drugi dionici, poput “Kartela” i “Pokreta otpora” od kojih će dio biti igriv u multiplayer mečevima.

>>>Activision odgodio Overwatch 2, Diablo IV

Igrači će kroz glavnu radnju donositi strateške odluke o savezništvima i slijedu haračenja kroz karte što bi trebalo potaknuti repriziranje iskustva. Mehanika će izostaviti ili u velikoj mjeri ignorirati gradnju tabora i baza, već će biti fokusirana na proizvodnju i osiguranje jedinica, zauzimanje, uništavanje ili držanje položaja.

Najavljene su i raznolike inscenacije, od prirodnih do urbanih sredina.

>>>‘Stay on target…’ – EA najavio Star Wars: Squadrons – VIDEO

Slitherine očekuje da će igra za premijeru na PC računalima biti spremna u drugoj polovici 2022. godine.

“Defiance” kuca ruski razvojni tim “Cats Who Play”.

Grabancijaš je ‘live’ na Google vijestima