PreporučenoTech

Probojna zaraza procijepljene i docijepljene Shiffrin, drugih top skijašica | COVID-19

Foto: @MikaelaShiffrin/Twitter

Dvostruka olimpijska šampionka Mikaela Shiffrin posljednja je u nizu elitnih skijašica koje su unatoč cijepljenju i docjepljivanju iskusile probojnu zarazu i oboljele od COVID-19.

>>>Veliko, hotimično ili okolnostima uvjetovano prešućivanja zaraza i hospitalizacija procijepljenih

“Želim da svi znate da sam dobro, ali sam nažalost imala pozitivan COVID test,” napisala je Amerikanka u objavama na Twitteru i drugim društvenim mrežama. “Pratim protokol i izoliram se,” dodala je.

Wall Street Journal bilježi da je skijašica virus uhvatila procijepljena i docijepljena, ona će zbog probojne zaraze propustiti World Cup slalom i još jednu utrku, na rasporedu u utorak i srijedu u austrijskom Lienzu što će umanjiti njezine izglede za ponovno preuzimanje titule najbolje skijašice svijeta.

>>>Nakon Nadala covid potvrđen Belindi Benčić, Jabeur, Raducani | probojne zaraze

“Vidjet ćemo se u novoj godini,” najavila je u poruci popraćenoj slikom koja poslovično govori više od riječi.

Probojna zaraza Shiffrin naizgled nije iznimka, već pravilo među vrsnim skijašicama. AP navodi da su pozitivan test na covid recentno dobile bivša ukupna šampionka Lara Gut-Behrami, austrijska svjetska prvakinja Katharina Liensberger i Novozelanđanka Alice Robinson.

O zarazi je u ponedjeljak izvijestila i poljska skijašica Maryna Gąsienica-Daniel. Ona je na Instagramu napisala da se “izolira kod kuće” i da će također propustiti utrke u Lienzu. Dodala je da se “osjeća dobro” i “tužno”.

>>>‘Drastičan porast’ zaraza u 118% procijepljenom Gibraltaru | COVID-19

Nejasno je hoće li Gąsienica-Daniel i Shiffrin nastupiti na sljedećoj utrci Svjetskog kupa, Snježnoj kraljici, koja će se 4. siječnja održati u Zagrebu.

Grabancijaš je ‘live’ na Google vijestima

Comments (2)

  1. […] Probojna zaraza procijepljene i docijepljene Shiffrin, drugih top skijašica | CO… 27/12/2021 […]

  2. […] >>>Probojna zaraza procijepljene i docijepljene Shiffrin, drugih top skijašica | COVID-19 […]

Comments are closed.