PolitikaPreporučeno

Procijepljeni, docijepljeni, prokuženi i prezreni Trudeau iskusio drugu probojnu zarazu

Justin Trudeau; Foto: European Council

Procijepljeni i ‘boostani’ kanadski premijer Justin Trudeau u ponedjeljak je izvijestio da je iskusio drugu probojnu zarazu i da kreće u izolaciju.

>>>U Hrvatskoj 166621 zaraza procijepljenih | HZJZ/N1

“Testiran sam pozitivno na COVID-19. Pratit ću smjernice za javno zdravlje i izolirati se. Osjećam se dobro, ali to je zato što sam dobio injekcije. Stoga, ako se još niste cijepili – a možete, boostajte se. Neka zajedno zaštitimo naš zdravstveni sustav, jedni druge i sebe,” napisao je Trudeau na Twitteru.

Premijer je prijašnju probojnu zarazu iskusio krajem siječnja u za njega povoljnom trenutku jer se izolirao tijekom suočavanja s uistinu epohalnom građanskom pobunom protiv covid politika, ograničavanja i uvjetovanja života cijepljenjem.

>>>Kolakušićeva gorljiva kritika Trudeaua zbog odgovora na covid dosegnula milijune | VIDEO

Pobuna će u povijesti ostati zabilježena kao “Konvoj slobode” jer su njezini predvodnici bili vozači teretnih vozila i kamiona kojima je kanadska vlada cijepljenjem uvjetovala život, rad i/ili prelazak preko granice sa Sjedinjenim Američkim Državama.

>>>‘Građanska konjica’ protiv covid režima u Kanadi | VIDEO

Trudeau se izolira samo nekoliko dana nakon sudjelovanja na Summitu Amerika u Los Angeles gdje je bio u kontaktu s američkim predsjednikom Bidenom, prvom damom Jill Biden i drugim političarima, uključujući gradonačelnika Gavina Newsoma koji je prošloga mjeseca također iskusio probojnu zarazu.

Liberalni kanadski premijer zbog totalitarističkog odgovora na zdravstvenu ugrozu već mjesecima uživa snažno negodovanje, otvoreni prezir i veliko nepovjerenje domaće javnosti što se još jednom zrcali u eksploziji objava na Twitteru.

Grabancijaš je ‘live’ na Google vijestima

Comment here