FunPreporučeno

Proljetna Eloo kolekcija od prirodnih i najfinijih tkanina | FOTO

Foto: Eloo/Grabancijaš

Nova kolekcija Eloo dizajna donosi lepršave haljine, bluze i hlače koje odišu udobnošću i prirodom, naglašavajući tako ljepotu svake žene. Eloo je hrvatski modni brend nastao iz velike ljubavi i strasti prema modi, čiji modeli prate duh i ritam suvremene žene, njezin senzibilitet i njene potrebe.

Iza kreativnog vodstva Eloo dizajna, koji predstavlja elegantnu bezvremensku odjeću nosivu više od jedne sezone, stoji modna dizajnerica Ivana Ravlić. Proljetna Eloo kolekcija na modnu scenu donosi lepršave haljine, bluze i hlače koje od kvalitetnih materijala, jednostavnog dezena i upečatljivog kroja, koje su već osvojile brojne žene.

Haljina Candy O; Foto: Eloo/handout

“Kod kreiranja i stvaranja kolekcije cilj mi je bio stvoriti brend vođen tzv. slow fashionom. Izradom manjih kolekcija, napravljenih od visokokvalitetnih prirodnih i recikliranih tkanina nosivih više od jedne sezone. Tekstilna industrija je jedna od najštetnijih industrija u svijetu, po pitanju odnosa prema okolišu, životinjama i ljudima. Vjerujem da kupci sami kreiraju tržište ovisno o njihovoj kupnji, odnosno vjerujem da kupci postaju svjesniji koliko negativan utjecaj imaju određene industrije i da njihovim djelovanjem dolazi do promjena,” rekla je o viziji Eloo dizajna modna dizajnerica Ivana Ravlić.

Haljina Gold; Foto: Eloo/handout

Odjevni predmeti ovog modnog brenda izrađeni su s puno pažnje od pomno biranih najfinijih tkanina, dajući pritom prednost prirodnim i recikliranim materijalima. Njihove kolekcije su napravljene u malim serijama, ali su također dostupne i po narudžbi.

Loli Blue bluza; Foto: Eloo/handout

“Uz današnje mogućnosti i tehnologiju, ali i svijest ljudi vjerujem da će se tekstilna industrija mijenjati na bolje u skladu s prirodom bez štetnih kemikalija i da je takav način proizvodnje naša budućnost,” kaže Ravlić o značaju prirodi i okolišu naklonjene proizvodnje.

Ivy Nude jakna; Foto: Eloo/handout

U Eloo dizajnu žene stvaraju za žene, uz mnogo ljubavi i posvećenosti koji su utkane u svaki njihov model, odražavajući tako kvalitetu, vrhunski dizajn, ekološku održivost, poštovanje temeljnih ljudskih prava, domaća proizvodnja i transparentnost.

Eloo dizajn