FunPreporučeno

Prva fotka Kristen Stewart u ulozi princeze Diane

Neon, friška, tek četiri godine stara američka kompanija za produkciju i distribuciju filmova u srijedu je objavila prvu fotku Kristen Stewart kao mlađahne princeze Diane u “Spenceru”, dolazećem uratku redatelja Pabla Larraina.

>>>novi filmovi u 2021. (tag)

Variety piše da se scenarij Stevena Knighta (Peaky Blinders) fokusira na jedan vikend u životu pokojne princeze, u vrijeme božićnih praznika, odnosno na razdoblje u kojem je ona odlučila prekinuti brak s princem Charlesom.

Premijera oko Božića

Produkcija će se nastaviti na setovima u Njemačkoj i Ujedinjenom Kraljevstvu, a premijera se očekuje u jesen ove godine, ususret 25. obljetnici pogibije Diane (2022.).

>>>Premijere najočekivanijih filmova pomaknute dalje u budućnost

Zvijezde filma uključuju za BAFTA-u nominiranog Timothyja Spalla (Mr. Turner), za Oskara nominiranu Sally Hawkins (The Shape of Water) i Seana Harrisa (Mission: Impossible).

>>>Gal Gadot izaziva agenta 007 | Srce od kamena | najava

Odluka da se uloga Diane povjeri Stewart, potvrđena u lipnju prošle godine, nije prošla bez kritika. Dio komentatora je ocijenio da glumica nema dovoljno sličnosti s princezom, no prva fotka sugerira da su takve konstatacije bile promašene.

Neon

Comments (1)

Comments are closed.