FunPreporučeno

Prvi pogled na treću sezonu Final Spacea | VIDEO

Gary Goodspeed; Foto: Adult Swim/YouTube

Final space, humoristično-dramska animirana znan fan opereta Olana Rogersa o Garyju Goodspeedu i njegovom chookity prijatelju Mooncakeu koji kad je tužan i/ili ljutit razara zvijezde i raspliće tkivo svemira, uz zanemarive oscilacije zreli već treću godinu.

>>>Stiže punk-rock serija iz do srži pokvarenog Ankh-Morporka | The Watch

Ako je još niste ugledali, serija je duhovno bliska sad već kultnom Ricku i Mortyju kao i širem opusu sad već legendarnih Justina Roilanda i Dana Harmona. Priča je originalna, pa tako i osvježavajuća, a i taj glavni lik, the Garrryy.., zna bit iritantno šarmantan, možda zato što ne skriva ranjivost. Svatko tko je bio zaljubljen preko ušiju kroz seriju svako malo može mahnuti glavom u nevjerici ili zakolutati očima, u been there done that stilu.

Final Space je dobar i u reinterpretaciji evergrin tema, pa zna nabacit nova gledišta povrh već predstavljenih u Simpsonima, Family Guyu, na donjim palubama ‘U.S.S. Cerritosa’, Solar Opposites, Bobovim burgerima, u Centralnom parku… zbog čega i kotira visoko među pučkim i stručnim recenzijama, uz odobravanja od 80 do 96 posto (Google users) publike.

>>>Stiže 3. sezona Disenchantmenta: this is big I really need some time to drink about it

Kako bilo, Adult Swim je neki dan nabacio prvi pogled na 3. sezonu i on je puno “ozbiljniji”, nabrijaniji od dosadašnjih, like so: