Biznis i ekonomija

Radnicima Plave Lagune ukupno 13 500 kuna dodatnih nagrada i stimulacija

Zaposlenici Plave Lagune ovoga su prosinca dobili 4 tisuće kuna božićnice te tisuću kuna dara za dijete do 15. godine života, kao i dar u naravi u vrijednosti od 600 kuna. Pravo na božićnicu ostvaruju u proporcionalnom iznosu svi radnici koji su radili najmanje dva mjeseca u godini.

Plava Laguna tako će u 2022. godini svojim radnicima isplatiti ukupno i do 13.500 tisuća kuna stimulacija i nagrada.

>>>Aminess traži više od 1.000 zaposlenika, pogledajte blagodati i uvjete

Tijekom sezone, Plava Laguna je radnicima koji su ostvarili puni mjesečni fond sati isplatila ukupno maksimalno 6.250 kuna nagrade što je rezultiralo značajnim povećanjem njihovih ukupnih primanja. Zaposlenici Plave Lagune dobili su i regres za godišnji odmor.

“Želimo zahvaliti svim radnicima koji su doprinijeli realizaciji dobre turističke godine u kojoj je Plava Laguna ostvarila po prvi puta više od pet milijuna noćenja”, izjavili su u Plavoj Laguni koja je dodatno početkom ove godine podigla osnovnu plaću svojim radnicima za 5,5 posto te za trećinu svojih radnika povećala osnovnu plaću i to do čak 18 posto.

>>>Valamar isplaćuje prve sezonske nagrade

Plava Laguna je također nagradila i svoje radnike sezone koji su se ove godine istaknuli svojim trudom i zalaganjem, kao i one zaposlenike koji su u kompaniji proveli od 10 do 45 godina, kako bi se zahvalilo za njihovu vjernost kompaniji.

Zaposlenica za domaćinstvo Plave Lagune; Foto: Plava Laguna/Handout
Kontinuirani proces

Plava Laguna pruža jedno od najkonkurentnijih primanja svojim radnicima u sektoru turizma, a Kolektivni ugovor u Plavoj Laguni u rangu je najboljih u grani turizma. Unapređenje materijalnih prava radnika kontinuirani je proces kojem Plava Laguna uvijek pristupa na otvoren i transparentan način te zajedno sa socijalnim partnerima pristupa kolektivnim pregovorima. Plava Laguna i za 2023. godinu nastaviti će u istom smjeru.

>>>Novi, više od 100 milijuna eura vrijedan investicijski ciklus Turisthotela

“Ponosni smo na naše vrijednosti koje gajimo kao kompanija – stabilnost, poštovanje, odgovornost, realnost i tradiciju, te iste želimo prenijeti na naše radnike. Kako bi gosti uživali i doživjeli najbolje iskustvo u našim resortima, ključno je da su naši zaposlenici zadovoljni i motivirani – čime i oni pružaju vrhunski standard u usluzi.

Konobar Plave Lagune; Foto: Plava Laguna/Handout

Stoga, nastavljamo graditi povjerenje i lojalnost sa zaposlenicima. Plava Laguna je snažan i pouzdan poslodavac s vrlo transparentnim uvjetima rada, kao i kontinuiranim procesom nagrađivanja kako naših stalnih, tako i naših sezonskih radnika. Posebno smo ponosni jer ovogodišnju božićnicu dobivaju svi naši radnici koji su radili najmanje dva mjeseca i to u proporcionalnom iznosu“, izjavljuju iz Plave Lagune.

>>>Turistička sezona lukrativnija od predpandemijske: Staničić

Plava Laguna u vrhuncu turističke sezone zapošljava oko 3000 ljudi, od čega više od polovice na jedan od oblika suradnje na neodređeno vrijeme. Ukoliko želite postati dio Plave Lagune, kontinuirano su otvoreni natječaji za sezonske poslove – konobar, kuhar, vrtlar, kućni  majstor, sobarica, serviri, čuvari na bazenu, recepcija.

Pratite nas na Google vijestima

Oglašavanje

Odnosi s javnošću,
Plava Laguna