Fun

Rap-reggae-dance-italo disco Kuzme & Shake Zulu nakon 3½ godine ponovno u Saxu!

Kuzma i Shaka Zulu; Foto: Hangtime Agency/Handout

Doktori puknuća vraćaju se u Sax nakon čak tri i pol godine! Da, toliko je prošlo od zadnjeg njihovog partjya u klubu u kojem su se baš lijepo udomaćili. Sa sobom nose party terapiju koju se mora uzeti kako god. Protiv tuge, depresije, negative. U rokovnike valja pribilježiti petak, 7. listopada. Pretprodajna cijena ulaznice je 65 kuna, na dan će, ako ih kojim slučajem ostane, koštati 80 kuna. Kupiti se mogu u Saxu za radnog vremena kluba!

>>>Multitalentirana Zanias sredinom listopada u Močvari! | najava

Kuzma & Shaka Zulu su splitska rap-reggae-dance-italo disco grupa. Osnovani su krajem 1993. godine, a svoj prvi album “Prva liga” objavljuje 1994. Poznati su po svojim duhovitim, vedrim, često i ironičnim stihovima koji, uklopljeni u opuštenu melodiju, odišu originalnošću i spontanošću.

Kuzma i Shaka Zulu; Foto: Hangtime Agency/Handout

Zahvaljujući svojoj opuštenosti i originalnom pristupu glazbi, Kuzma & Shaka Zulu već su gotovo tri desetljeća jedna od popularnijih dalmatinskih grupa s čvrstom bazom poklonika, a njihovi su koncerti i nastupi u klubovima iznimno posjećeni. Uz album “Prva liga”, momci su izdali albume “Lito ide mala” (1996.), “Idemo na more” (2003.) i “Di ćemo večeras” (2010.). U zadnjih par godina izbacili su niz hit singlova poput “Retardi sa fejsa”, “Naloži do kraja eMPe3”, “Budi mlad, budi lud” i “Ljeto”.

Facebook; Youtube; Fb event

Grabancijaš je ‘live’ na Google vijestima

Oglašavanje

Piše: Hangtime Agency