PreporučenoTech

Šef BioNTecha: ‘jako je jasno’ da bi za omikron trebalo još tri pikice | COVID ćudoređe

Uğur Şahin; Foto: TED/YouTube

Lakomi farmaceuti i covid profiteri bez natruha morala naizgled gube “bitku za srca i umove”, barem ako je suditi po reakcijama na izjavu Uğura Şahina, izvršnog direktora proizvođača cjepiva BioNTecha.

>>>Komisija nema bilješke o razgovorima dilerice straha i cjepiva von der Leyen i šefa Pfizera

Şahin je upravo odvagnuo da će za borbu protiv, prema prvim i izrazito ohrabrujućim informacijama dobrohotne, omikron mutacije koronavirusa, trebati ukupno tri “booster” doze.

Građani bi se prema njegovoj viziji trebali cijepiti, docijepiti i potom primiti “booster” dozu. Nakon toga bi trebali primiti još tri doze za omikron.

>>>EK proizvoljno odredio rok valjanosti covid potvrda, cjepiva – naložio masovno docjepljivanje

“Jako je jasno” da to mora biti tako, veli Şahin, iako je pritom nejasno za kakvom se točno znanošću povodi budući da odgovorniji dionici odgovora na koronavirus, poput Svjetske zdravstvene organizacije (WHO) i znanstvene elite, postojano ističu da je docjepljivanje u trenutku kad veliki dio svjetske populacije nije dobio ni prvu dozu duboko nemoralan čin.

>>>Komisija nabavila monstruoznih pet milijardi doza cjepiva za sljedeće dvije godine

Ćudorednije među nama stoga neće začuditi da u “cvrkutima” na vremenskoj crti ispod videa koji je objavio Disclose.tv, velika, ako ne i apsolutna većina komentatora drži da se borba protiv zdravstvene ugroze ovih dana pretvorila u gramzljivu i gnjusnu farsu.

>>>Generalni direktor WHO-a zabrinut zbog ‘grubog, neznanstvenog odgovora’ na omikron

>>>Grabancijaš je ‘live’ na Google vijestima

Comments (2)

  1. […] Navedene i druge anegdote koje stižu u realnom vremenu u velikoj mjeri potvrđuju inicijalne spoznaje da je omikron soj, koji je dohvatio djelić koda obične prehlade zarazniji, ali naizgled benigniji od prijašnjih varijanti što je uistinu dobra vijest za sve, s izuzetkom pokvarenih covid profitera i lakomih farmaceuta. […]

  2. […] >>>Šef BioNTecha: ‘jako je jasno’ da bi za omikron trebalo još tri pikice | COVID ću… […]

Comments are closed.