PreporučenoTech

Starsky Robotics: eliminirali smo ljude u postupku naručivanja, ukrcavanja i isporuke robe kamionima

Starsky Robotics je u četvrtak 8. srpnja u partnerstvu s digitalnim brokerom Loadsmart prvi put u povijesti uspješno ukrcao i transportirao robu bez pomoći ljudi.

Kompanije tvrde da su bile u mogućnosti “automatski otpremiti autonomni kamion za prijevoz tereta”, što uključuje određivanje cijene, bilježenje i ukrcavanje tereta te njegovu isporuku.

>>>Atlantic Grupa ‘razbija famu’, usvaja logističke robote Gideon Brothersa

“Integracija umjetnom inteligencijom pogonjenog sustava plaćanja Loadsmarta i komplementarna tehnologija za ukrcavanja Starskyja znači da nije bilo potreba za ljudskom intervencijom. Nije neuobičajeno da tradicionalne kompanije za kamionski prijevoz imaju do 5 zaposlenih uključenih u otpremu svakog kamiona za svaki teret. Integriranjem e-brokera poput Loadsmarta mi eliminiramo svu ljudsku intervenciju i postupak prijevoza činimo besprekidnim dok smo fokusirani na sigurnost autonomnih kamiona,” rekao je izvršni direktor Starsky Roboticsa, Stefan Seltz-Axmacher.

Stefan Seltz-Axmacher, izvršni direktor Starsky Roboticsa, dijeli svoje mišljenje o tome kako će samovozeći kamioni izmijeniti svijet.

(via RoboticsTomorrow)