FunPreporučeno

Stigla prva najava za seriju o grimiznoj grabancijašici Wandi Maximoff | VIDEO

Marvel Entertainment

Marvel je objavio prvu najavu za web seriju WandaVision fokusiranu na Scarlet Witch, iliti Wandu Maximoff i njezinog bivšeg, androida Viziju (Vision).

>>>Mandalorian Din i bebač Yoda 30. listopada nastavljaju s vucaranjem po dalekoj galaksiji | VIDEO

Wanda, koju glumi Elizabeth Olsen, među geekovima je naširoko poznata po, gotovo pa grabancijaškom vladanju magijom, telepatskim i telekinetičkim moćima, kao i sposobnošću izvrtanja, uvrtanja ili kreiranja stvarnosti. Olsen je u jednom od intervjua natuknula da će serija otkriti kako se i zašto ona uvrgla u Grimiznu vješticu.

>>>Netflix naručio prvih osam epizoda Resident Evila

Trailer starta u crno-bijelom tonu pa rekreira i odaje počast zimzelenim scenama iz sitcoma posvećenog Wandi iz 1950-ih godina da bi se polako pretočio u obojenu i na trenutke bombastičnu predstavu.

Za mainstream produkciju osvježavajuće psihodelična, atrakcija je odmah izazvala buzz na webu jer se radnja odvija nakon događaja iz filma Avengers: Endgame, što znači da bi Vision (Paul Bettany) trebao počivati na miru budući da ga je Thanos smaknuo još u Infinity Waru. Navedeno se, uz vještičji smijeh spominje u jednoj od predstavljenih scena.

>>>Burn the heretic. Kill the mutant. Purge the unclean. – Warhammer Angels of Death – najava

Miniserija o Wandi dio je šire suradnje Marvela i Disneya koja bi trebala donijeti hrpu svježeg sadržaja iz legendarnih stripova. Producenti još nisu naveli datum početka streaminga, ali cimaju da će to biti uskoro. Živi bili pa gledali.