FunPreporučeno

Stiže ‘Old Way’ western s Nicolasom Cageom: Vi ste dečki probudili vraga | VIDEO

Foto: Saban Films

Svestrani, Oscarom okrunjeni glumac Nicolas Cage u svježim izletima prvi put odlazi na Divlji zapad kako bi, sudeći prema najavama, izazovno i uspješno evocirao zimzelenu privlačnost žanra.

>>>Gle Nicolasa Cagea u izazovnoj ulozi Nicolasa Cagea | Nepodnošljiva težina masivnog talenta | najava

“Nakon 43 godine u kinima, tek sam sada pozvan u značajan i znameniti Western žanr s (filmovima) ‘The Old Way’ i ‘Butcher’s Crossing’. Budući da sam rođen na Zapadu, to je za mene još jedan dobar, davno okasnjeli spoj. Uzbuđen sam i prožet složenim osobnostima Briggsa i Millera, a i pronalazak novog terena za igru u 57 godini doista je poticajan,” rekao je Cage o angažmanu.

Najava za “The Old Way” otkriva generičku priču o osveti koja evolvira oko prekaljenog revolveraša Coltona Briggsa čiji su ubojiti instinkti pripitomljeni obiteljskim životom.

Zatomljeno umijeće reaktivira grupa odmetnika i desperadosa koja ubija njegovu suprugu.

>>>Otriježnjen, Nicolas Cage poništio četverodnevni brak s Erikom Koike

“Želim da razumiješ koliko je dobra žena bila tvoja mama. Ona je uzela Coltona Briggsa, najhladnijeg ubojicu kojeg sam ikad upoznao, i pretvorila ga u obiteljskog čovjeka,” govori lokalni šerif revolveraševoj 12-godišnji kćeri (Ryan Kiera Armstrong) u uvertiri foršpana.

“Moja je mama sada mrtva,” kaže djevojčica nakon čega se nižu scene osvete i krvoprolića u kojem i sama nalazi ulogu.

Scenarij potpisuje Carl W. Lucas (The Wave) a režiju Brett Donowho (Acts of Violence) koji je zajedno s Cageom i drugima sudjelovao u produkciji.

>>>Novi filmovi 2023 (tag)

Saban Films kino primjeru najavljuje za 2. siječnja 2023. godine.

Grabancijaš je ‘live’ na Google vijestima

Comment here