Biznis i ekonomija

Strateško partnerstvo Unilinea i HNK Rijeka snažnije od kriznih nedaća i izazova

Foto: Uniline/Handout

HNK Rijeka i Uniline, vodeća regionalna kompanija za destinacijski menadžment, nastavljaju suradnju unatoč krizi koja je snažno pogodila i turistički sektor i sport. Izjava čelnika dolazi u vremenima tijekom kojih prevladavaju negativne vijesti, a njihova najava oslikava snagu suradnje koja se razvila.

>>>Uniline nabacio izazovni ‘full service’ za privatne iznajmljivače kuća i vila

“Izrazito nam je drago da smo unatoč svim nepovoljnim okolnostima za sport i turizam, u kojima smo se svi zajedno nenadano našli, uspjeli pronaći snagu i mogućnost za nastavkom vrlo uspješne suradnje između Unilinea i HNK Rijeke. U zadnje dvije godine uvjerili smo se u svu kvalitetu i pouzdanost našeg strateškog partnera i putničke agencije koja nas je organizacijski pratila na nizu naših putovanja, te za koju imamo samo riječi hvale i preporuke. Njihova stručnost i cjelokupni angažman, pogotovo na zahtjevima naše seniorske momčadi, uvelike su doprinijeli našem sportskom uspjehu na čemu im iskreno zahvaljujemo,” istaknuo je Luka Ivančić, generalni direktor HNK Rijeka.

Uniline ostaje strateški poslovni partner i službena putnička agencija HNK Rijeka. Kompanija je zadužena za organizaciju klupskih putovanja i smještaja na domaćim i europskim gostovanjima za igrače i navijače, kao i organizaciju raznih drugih događaja. Za potrebe stručnog stožera i igrača HNK Rijeke, Uniline osigurava najkvalitetnija vozila, a ujedno je i sponzor kluba.  Ovo partnerstvo traje već više od dvije godine, a suradnja je obnovljena na još minimalno dvije. Uniline HNK Rijeku prati u svim sportskim podvizima, a idući je na rasporedu u četvrtak, 5. studenog, kada na riječki stadion Rujevica dolazi talijanski Napoli.

>>>Uniline ekskluzivni partner iz godine u godinu sve većeg Reboot InfoGamera

“Od iznimne je važnosti da tijekom ovih kriznih vremena prepoznamo prave vrijednosti i još snažnije podupremo svoje partnere. Segment sportskog turizma u Unilineu nam je izuzetno važan, a tijekom godina smo poduprli veliki broj sportskih manifestacija i imamo puno iskustva u praćenju klubova i saveza. Smatramo da sport ima posebnu vrijednost u turističkom pozicioniranju Hrvatske koju vrijedi dodatno iskoristiti,” istaknuo je Boris Žgomba, predsjednik Uprave Uniline grupe.

>>>Žgomba šestu godinu zaredom u Izvršnom odboru ECTAA-e

Uniline ima dugogodišnje iskustvo u segmentu sportskog turizma te od samih početaka pruža podršku međunarodnim i nacionalnim sportskim savezima i klubovima u pripremama i realizacijama natjecanja, trening kampova i ostalih događaja. Uz to, kompanija nastavlja i sa projektom iz domene sportskog turizma, Hrvatska – zemlja sporta čiji je cilj privući sportaše iz cijelog svijeta na pripreme u Hrvatsku.

Uniline