PreporučenoTech

‘Striptiz’ čagica Muska povodom otvaranja šangajske Tesla Inc tvornice osupnula web: VIDEO

Dobro raspoložen Elon Musk u utorak je nabacio čagicu na pozornici prilikom proslave otvaranja proizvodne linije za novi električni SUV nazvan Model Y u novoj, dvije milijarde dolara vrijednoj tvornici Tesle u Šangaju.

>>>Udarcem bata o vrata Tesla predstavio prvi, hrabro dizajniran električni kamionet: VIDEO/FOTO

Milijarder je prvo zaplesao, nespretno ali entuzijastično, a zatim skinuo sako da bi pokazao majicu s crtežom tvornice. On je video na Twitteru vrckavo označio kao “NSFW” (engl. not safe for work).

Ekscentrik je s neskrivenim emocijama govorio o uspjehu tvornice koja je prvih 10 električnih Modela 3 isporučila 357 dana nakon postavljanja kamena temeljca te predvidio da će “potražnja za Tesla Modelom Y u konačnici vjerojatno biti veća od potražnje za svim drugim modelima zajedno”.

>>>Musk i Ma: ubrzani kolaps populacije najveći izazov čovječanstva

Video njegova “striptiza” je u 9 sati od postavljanja pogledalo više od 3.5 milijuna ljudi od kojih su poneki povukli paralelu sa slavno “otkačenom” čagicom Billa Gates, Stevea Ballmera i suradnika prilikom lansiranja Windowsa 95.

Musk je na nebrojene “what d’ fuck” komentare i upite šarolike sljedbe, uključujući “optužbe” da je performance izveo radi “memica”, odgovorio sa: “Samo pokušavam povećati broj svojih pratitelja na pornhubu.”

Grabancijaš je ‘live’ na Google vijestima