PolitikaPreporučeno

Susramlje Amerikanaca zbog ‘najgore debata ikada’ | VIDEO

Foto: Fox News/YouTube

Američki mediji u srijedu su postigli raritetni konsenzus preko čitavog političkog spektra da je predsjednička debata Donalda Trumpa i izazivača Joea Bidena bila teška, sramotna i susramlja vrijedna.  

Trump je u mrvicu nadrealnom nastupu kroz raspravu nabacio stotine interjekcija, odbio osuditi bjelačke supremaciste, inzistirao da neće odstupiti ako izgubi izbore i generalno bio “izvan sebe”.

>>>Trumpov top glasnogovornik za zdravstvo: uvježbavaju se odredi za ubojstva, kupite streljivo | VIDEO

Biden mu je u jednom trenutku rekao: “Čovječe, daj zašuti.”

I voditelj je tu i tamo podizao glas, pokušavajući upristojiti nezaboravnu farsu.

Prve ankete sugeriraju da je Biden iz okršaja izašao mrvicu snažniji, no čini se da “die hard” podrška Trumpu nije pretrpjela značajniju štetu.

>>>QAnon | kratka povijest bolesti

Kako možete vidjeti u dolje priloženom kolažu, poznata lica američkih televizija bez izuzetka i na trenutke pikantno potvrđuju da je debata posramila Ameriku.  

Watch some news channels reacting to the debate last night… just in case you still haven’t got the gist of how ridiculous this was. from r/PublicFreakout

Comments (1)

  1. […] u utorak zajedno s Trumpom letjela u predsjedničkom zrakoplovu Air Force One na putu u Cleveland gdje je održana debata, u srijedu je također bila uz predsjednika na letu u […]

Comments are closed.