Fun

‘Svi trebamo vremena za sebe’: Britney Spears potražila pomoć u psihijatrijskoj ustanovi

Britney Spears boravi u psihijatrijskoj ustanovi nakon emocionalnog sloma, potvrdili su izvori za Variety.

Tridesetsedmogodišnja pop pjevačica u sanatorij je primljena prije tjedan dana, o čemu je prvi izvijestio TMZ, očekuje se da će liječenje potrajati čitav mjesec.

Spears iza sebe ima tešku godinu brige o ocu, Jamie Spearsu, koji se oporavlja od po život opasne operacije zbog puknuća debelog crijeva.

>>>AHA: orasi su natprosječno blagotvorni za zdravlje srca

“Moj je otac prije par mjeseci hospitaliziran i skoro je umro. Mi smo toliko zahvalni da se živ izvukao, ali pred njim je još dug put. Ja sam morala donijeti tešku odluku da u ovom trenutku sav svoj fokus i energiju usmjerim na obitelj,” napisala je Britney početkom siječnja na Instagramu.

Izvori bliski obitelji kažu za Fox da je upravo briga o ocu povod za traženje psihijatrijske pomoći.

“Britney i njen otac su krajnje bliski i ona je bila uz njega tijekom intenzivne borbe. Ona voli svog oca i teško se nosila s činjenicom da mu nije dobro,” rekao je upućeni “insider” dodavši da je Spears “uistinu osjetila da mora uzeti malo vremena za sebe”.

>>>Leonard Nimoy je zatražio eutanaziju: udovica

Pjevačica je navedeno potvrdila u srijedu, objavivši sliku na kojoj piše; “Zaljubite se u brigu o sebi, umu, tijelu i duhu” uz potpis: “Svi mi trebamo uzeti vremena za vrijeme ‘posvećeno sebi’ :)”.

Spears je pomoć zbog mentalnog zdravlja tražila i u prošlosti, u 2007. je šokirala obožavatelje brijanjem glave i napadom na paparazza kojeg je opalila kišobranom.