FunPreporučeno

Tradicionalna poduzetnička obitelj Belcher dobila 11 sezonu: Fox

Foto: Fox

Tradicionalna poduzetnička obitelj Belcher čiji pater radi ponajbolje hamburgere zapadno od zapadnog Čučerja ostaje s nama još jednu sezonu, sugerira u ponedjeljak objavljen jesenski raspored Foxa.

Sudbina Emmyjem dvaput nagrađenih Bobovih hamburgera (Bob’s Burgers) nakratko je bila neizvjesna uslijed spajanja Foxa i Disneya, no čini se da je Fox zadržao samoupravu nad svojim “Animation Domination” portfeljem u kojem se nalaze The Simpsonsi, Bless the Harts i Family Guy.

Ako vam je promaklo, Bob’s Burgers prate tatu Boba, mamu Lindu i troje njihovih klinaca – Tinu, Genea i Louise – u nastojanju da u vrlo novo doba zadrže tradicionalne obiteljske vrijednosti iako su pritom disfunkcionalni u maniri “Malcolma u sredini”.

>>>Apple TV+ podsjeća da postoji s novim animiranim mjuziklom i rebootom Amazing Stories

Serija je prožeta “tradicionalnim”, neki bi rekli “konzervativnim” humorom te je za pomodnu američku TV produkciju neuobičajeno lišena psovki i drugih “woke” sadržaja zbog čega bi mnogi roditelji sa zadovoljstvom mogli primijetiti da ima edukativan karakter, odnosno da joj svoje klince mogu bezbrižno prepustiti.

Emitiranje i/ili streaming 11 sezone počinje ujesen.

via TVLine