FunPreporučeno

Travolta je ‘Fanatic’ u novom filmu Freda Dursta: trailer

Moose (John Travolta) je iskren i predan štovatelj zvijezde akcijskih filmova Huntera Dunbara (Devon Sawa). Kad popuši priliku za susret s glumcem u pomoć mu stiže frendica Leah (Ana Golja), dobro umrežena paparazzica sa sjajnim nosom za njušenje celebriteta.

>>>‘Truli paradajz’ objavio listu 11 najboljih/najgorih SF filmova: semestar

Moose skroz pristojno i interaktivno vreba Dunbara u nastojanju da uhvati njegovu pažnju, ali se ovaj poput tipičnog holivudskog manijaka brecne na “svog najvećeg fana” i povrijedi njegove krhke osjećaje. Ne znajući što će, Moose poludi, piše u slobodnoj interpretaciji sinopsisa “Fanatica”, novog filma u režiji bivšeg singera benda “BizKit za šepave”, Freda Dursta.

Durst dugometražni film nije snimio od nezapaženog The Longshots iz 2008. godine koji nije osvojio kritičare niti blagajne, a Fanatic je daleko najveća produkcija u njegovoj dosadašnjoj redateljskoj karijeri.

>>>Charlize Theron: ponuda da glumim mamu ‘Čudesne žene’ mi je sjela poput šamara

Travolta se pak oporavlja od neuvjerljivog nastupa kao “Gotti” u istoimenom filmu o njujorškom gangsteru. On u Fanaticu fura fudbalerku i na prvi pogled gura gump briju. Priča o slavnima i njima prijemčivima već je ispričana i tu i tamo, uključujući film The Fan iz 1996. godine u kojem Robert de Niro gnjavi Wesleyja Snipesa.