FunPreporučeno

Tri dobre pustolovine do 22. travnja besplatne na Epic Games Storeu | VIDEO

Epic Games u trgovini besplatno nudi trio privlačnih videoigara. Dvije su od njemačkog razvojnog studija Daedalic Entertainment, proslavljenog pokaži i klikni avanturama, a jedna je indie uradak.

.nfo>

Deponia: The Complete Journey

Deponia je u suštini interaktivni filmić koji je super za odigrati, a prati priču Rufusa koji u bijegu s odvratnog planeta proživljava svekolike, vrckave i šašave avanture koje će zrele i iskusne gejmere podsjetiti na Tajne Monkey’s Islanda i Grim Fandanga.

>>>Epic 7 ima ponajbolje waifus i husbandos | mobile gaming | preporuka

Igra dobro kotira u crowdsourced reckama, primjerice, na Stemu je ocjenjena s 9/10. The Complete Journey inačica sadrži i mini-igru, komentare razvojnog tima, fičerse i ine bonuse.

Ken Follett’s The Pillars of the Earth

“12. stoljeće, Engleska: u vrijeme rata i bijede maleni gradić započinje izgradnju katedrale kako bi stvorio sigurnost i blagostanje za svoje građane. U borbi za opstanak isprepliću se životi i sudbine,” kratki je rezime druge avanturističke poslastice u besplatnoj ponudi.

>>>Minecraft Dungeons – umjesto rudarenja i građevine, komadanje i sječa: VIDEO

Ken Follett’s The Pillars of the Earth vjerno prenosi sadržaj istoimenog romana koji je u 1989. godini slovio kao bestseler, što znači da bi se osobito mogao svidjeti knjigoljupcima spremnima na podulje naracije između point & clicka.

The First Tree

Prvo drvo je šarmantni i sanjivi indie uradak s cakanom grafikom koji paralelno prati priče o lisici u potrazi za izgubljenom obitelji i dječaku koji se žele približiti otuđenom tati na Aljaski.

Darivanje Epica traje do 22. travnja, ako ste okasnili – bummer.

Pratite nas na Google vijestima