FunPreporučeno

Trump veli da je Trudeauova mama spavala s čitavim Rolling Stonesima

Bivša glasnogovornica Bijele kuće Stephanie Grisham u novoj knjizi “I’ll Take Your Questions Now: What I Saw in the Trump White House” tvrdi da je njezin bivši šef izjavio kako je majka kanadskog premijera Justina Trudeaua spavala sa svim članovima benda Rolling Stones.

>>>Dokumenti sugeriraju stratešku rusku zavjeru, svu silu pogodovanja ‘mentalno nestabilnom’ Trumpu

Grisham prema isječku objavljenom u Politicu piše da je Trump početkom 2020. godine bio u dobrom raspoloženju tijekom leta predsjedničkim avionom Air Force One.

“Sjedila sam s njim u njegovoj kabini, i tko zna zašto – možda zato što je nešto taman pročitao ili vidio njegovo lice na TV-u – kanadski je premijer Justin Trudeau uskočio u njegovu glavu,” napisala je Grisham

“Trump me pogledao. ‘Jeste li OK ako ovo kažem?’ To je uvijek bilo zabrinjavajuće pitanje. Tko bi znao što će izaći iz njegovih usta? Naravno, kimnula sam. ‘Trudeauova mama. Pojebala je sve Rolling Stonese,'” opalio je bivši američki predsjednik.

Mama kanadskog premijera Margaret Trudeau autorica je i glumica čiji su život prema Vanity Fairu označili “blještavilo i neobuzdani hedonizam”. Ona je prema navodima medija u 1977. godini na koncertu Rolling Stonesa klečala pred nogama Micka Jeggera “gutajući ga očima.”

>>>Lopovi zdipili BMW X7, vrijednu prtljagu Toma Cruisea

Margaret poriče da je bila u vezi s nekim iz benda, iako je jednom prilikom natuknula: “Trebala sam spavati sa svakim od njih.”

Grabancijaš je ‘live’ na Google vijestima