FunPreporučeno

Tvorci Ricka i Mortyja zajedno s dobrotvorima traže novi lik – Vas

Ako je Justinu Roilandu i Danu Harmonu nešto pošlo za rukom otkad su osmislili multidimenzijski crtić o Ricku i Mortyju onda je to stvaranje upečatljivog obilja opičenih i pitoresknih likova, uključujući već kultne Mr. Poopybuttholea, Abradolfa Linclera ili Bird Persona.

>>>Wubalubadubdub! Početak emitiranja četvrte sezone Ricka & Mortyja u studenom

Dobrotvorna udruga Prizeo u srijedu 10. srpnja javlja da se fascinantnoj menažeriji sad možete priključiti i vi ukoliko se, zajedno s donacijom od najmanje 10 dolara, prijavite za upravo pokrenutu nagradnu igru.

Natjecanje, uz priliku za ovjekovječenje u kultnom animiranom filmu, pobjedniku donosi i put u Los Angeles gdje će ga dočekati tvorci serije i provesti kroz produkcijski studio. Cijenu smještaja i putne karte pokrivaju organizatori koji donacije prikupljaju za borbu protiv autizma.

Humanitarno-promotivna kampanja nudi i dodatne, utješne nagrade, pa bi svi sudionici za uplaćeni novac trebala dobiti neku vrstu spomenice, pa makar to bila prigodna e-zahvalnica Ricka i Mortyja.

Cartoon Network je prošle godine naručio 17 novih epizoda. “Mi smo, prvi put ikad, superuzbuđeni, mi smo zaključani, mi znamo gdje je naša budućnost i imamo siguran posao,” rekao je po potpisivanju ugovora Roiland i obećao da strpljenje poklonika serije više neće testirati dugim pauzama.

>>>Chookity! Druga sezona Final Spacea počinje 24. lipnja

Dobrotvorno natjecanje je otvoreno do 1. listopada, a prijaviti se možete ovdje.