Biznis i ekonomija

UGP održao ‘Build Your Business’ konferenciju

Udruga Glas poduzetnika organizirala je u četvrtak, 13. kolovoza BUILD YOUR BUSINESS konferenciju u sklopu AMBIENTA 2022 sajma u paviljonu br. 5 na Zagrebačkom velesajmu. Naglasak konferencije bio je na izvrsnosti kvalitete i efikasnom vođenju posla u građevinskoj industriji i arhitekturi, te načinima na kojima se poduzeća mogu diferencirati od drugih i unaprijediti svoje poslovanje.

>>>UGP i POMAK potpisali Sporazum o suradnji – promicanju zajedničkih vrijednosti

Konferenciju su otvorili Mislav Bašić i Hrvoje Kvasnička, članovi Odbora za arhitekturu i graditeljstvo UGP-a s predavanjem A LITTLE HELP FROM MY FRIENDS u kojemu su predstavili humanitrani aspekt UGP- a nakon razornog potresa u Petrinji. Rekli su nam kako je UGP prvi izradio tipske UGP kuće koje su projektrirane prema protupotresnim standardima. Također, naglasili su kako je projekt “Centar novog života” bio veliki izazov za sve sudionike, no i primjer kako se uz stručnu i društvenu angažiranost sve može postići. Aleksandar Škurić održao je predavanje KVALITETNA PROTUPOTRESNA RJEŠENJA U SUSTAVU GRADNJE u kojemu je predstavio protupotresnu građu koja se između ostlog koristila u gradnji UGP kuća u Petrinji, te su prisutni na konkretnim primjerima mogli vidjeti kvaliteti tih proizvoda.

Samouvjerenost

Najviše posjetitelja zainteresirao je panel ZA USPJEH SMO ZASLUŽNI SAMI na kojemu su sudjelovali ugledi sugovornici: Mislav Bašić, Aleksandar Škurić, Danko Bačelić i Krunoslav Komesar i Marin Račić, a moderator je bio Hrvoje Kvasnička. Svaki od sugovornika je podijelio svoja iskustva, kao i izazove prilikom pokretanja poslovnih ideja. Složili su se kako je najbitnija motivacija i predanost poslu, ali prije svega vjera u sebe.

>>>‘Zajedno smo jači’: Glas poduzetnika utemeljio Zadrugu

U predavanju pod nazivom ODNOSI S KLIJENTIMA, Kristina Ercegović naglasila je da ukoliko želimo  uspjeh na tržištu i  pridobiti povjerenje naših  kupaca uvelike  ovisi o pristupu poslu i klijentima.

>>>Hrvoju Bujasu jednoglasno povjeren novi dvogodišnji mandat predsjednika UGP-a

Luka Čirko, ravnatelj Uprave za tržište rada i zapošljavanje, održao je predavanje MJERE MINISTARSTVA RADA I MIROVINSKOG SUSTAVA u kojemu je predstavio web stranicu www.mjere.hr i objasnio na koji se način navedene ministarstvo bori sa nezaposlenošću u RH, tko su prihvatljivi prijavitelji za potpore.

Anita Majoli održala je predavanje DRUŠTVENE MREŽE, WEB STRANICA I MARKETING U BEAUTY INDUSTRIJI u kojemu je objasnila zašto je potrebno unaprijediti poslovanje i posvetiti vrijeme za izradu kvalitetne web stranice i kvalitetnog sadržaja na društvenim mrežama. Krešimir Sočković nas je u svojem predavanju VJEŠTINA PREGOVARANJA upoznao s taktikama pregovaranja, kako ih koristiti i primijeniti u poslovnim pregovorima.

>>>UGP projektirao modernu i funkcionalnu tipsku kuću za unesrećene u potresu | FOTO

Ovakva vrsta aktivnosti udruge Glas poduzetnika od velikog je značaja za poduzetnike kako bi unaprijedili svoje poslovanje i lakše premostili izazove s kojima se susreću u svakodnevnom poslovanju.

Pratite nas na Google vijestima

Priopćenje za poslovnu zajednicu, Glas poduzetnika