PreporučenoTech

Uniline ekskluzivni partner iz godine u godinu sve većeg Reboot InfoGamera

Uniline, vodeća regionalna kompanija za destinacijski menadžment, sklopila je partnerstvo s jednim od najvećih svjetskih sajmova gaming industrije, Reboot InfoGamer-om i postala ekskluzivna agencija za organizaciju prijevoza i smještaja na svim Reboot događajima u Hrvatskoj i regiji.

Zagrebački Reboot InfoGamer ove će se godine održati od 12. do 17. studenog na Zagrebačkom velesajmu, a posjetitelji od ove godine mogu jednostavno odabrati smještaj i transport na jednom mjestu, posebnoj Uniline-ovoj internetskoj stranici. Uniline je razvio paket aranžmane posebno za posjetitelje Reboot InfoGamer-a koji obuhvaćaju brojne zagrebačke hotele, apartmane i hostele, a gameri, osim smještaja, imaju mogućnost organizacije transporta do Zagreba te ostalih turističkih usluga poput organizacije izleta i rent-a-car usluga.

>>>Gamescom u Kölnu pokazao globalni doseg, ‘ozbiljnost hrvatske gaming scene’

„Kao vodeći ekspert za Hrvatsku i regiju u prilici smo ponuditi kompletnu uslugu i za najveće evente, kao što je Reboot InfoGamer. Cilj nam je ponuditi svim posjetiteljima sajma, strastvenim ljubiteljima gaminga, jedinstveni doživljaj cijelog eventa jer ćemo sve logističke detalje preuzeti na sebe”, istaknuo je Kristian Šustar, direktor razvoja u Unilineu.

Reboot InfoGamer iz godine u godinu okuplja sve veći broj gostiju, a ove se godine očekuje više od 100.000 ljubitelja računalnih igara i tehnologije. Osim prilike za iskušavanje nekih od najnovijih naslova i isprobavanje nove gaming opreme, posjetitelji će moći uživati u završnici najvećeg regionalnog e-sport natjecanja A1 Adria Liga powered by ESL koja u svojoj drugoj sezoni donosi finalne okršaje najboljih regionalnih momčadi i igrača.

>>>Moćna filmska ekipa i ruksak s fetusom u novoj videoigri velemajstora Kojime: Death Stranding

Jednosmjerni i povratni transferi u organizaciji Unilinea bit će organizirani iz zračnih luka iz Zagreba i Dubrovnika te iz svih većih gradova u Hrvatskoj – Rijeke, Splita, Osijeka, Varaždina i Pule te iz brojnih gradova Adriatic Regije. To su redom Niš, Beograd, Novi Sad, Sarajevo, Banja Luka, Klagenfurt, Maribor, Ljubljana i Pečuh. Osim transfera autobusima posjetiteljima je na raspolaganju i mogućnost privatnih (VIP) transfera osobnim automobilima ili kombijima.

Uniline/MPR