FunPreporučeno

Ustanak Zle smrti | VIDEO

Foto: Warner Bros. Pictures

Warner Bros. Pictures nudi prvi pogled na ‘Evil Dead Rise’, još jednu reinkarnaciju Zle smrti u (o)kultnom serijalu filmova o prizivanju nadnaravne strave i užasa.

Riječ je o petom izdanku, nakon originalne trilogije i reboota iz 2013. godine.

>>>AI lutkica M3GAN postala ‘queer ikona’, filmska uzdanica i miljenica društvenih mreža | VIDEO

Okosnica potke ostaje drevna sumerska “Knjiga mrtvih”, Necronomicon Ex-Mortis, čiji tekst otvara pukotine u dimenzijama i priziva demone.

“Premještajući akciju iz šume u grad, ‘Evil Dead Rise’ pripovjeda izopačenu priču o dvije otuđene sestre čije ponovno okupljanje prekida ustanak demona koji opsjedaju tijelo, gurajući ih u iskonsku borbu za opstanak dok se susreću s najstrašnijom inačicom obitelji koju možete zamisliti,” piše u službenom pitchu.

>>>Klinci protiv vanzemaljaca | VIDEO

Film dolazi u režiji Lee Cronina koji je na Twitteru natuknuo da je u produkciji korišteno 6.500 litara krvi.

Među producentima pak nalazimo redatelja trilogije Sama Raimija i Brucea Campbella, glumca koji je originalnom protagonistu, Ashleyu Joanna “Ash” Williamsu, podario spomenuti, kultni status.

>>>U kina dolazi Medvjed na kokainu | VIDEO

“Pogledao sam film u svoj njegovoj slavi i u slučaju da se pitate, da, on je čudesan.., i da, on je najstrašniji do sad,” rekao je Campbell o “ustanku”.

Svjetska premijera ‘Evil Dead Rise’ počinje 19. travnja 2023. godine.

Grabancijaš je ‘live’ na Google vijestima

Comments (1)

  1. […] “65” dolazi u scenariju i režiji Scotta Becka & Bryana Woodsa koje je proslavilo “Mjesto tišine” (engl. A Quiet Place), dok među producentima nalazimo svestranog Sama Raimija znamenitog po “Zloj smrti”. […]

Comments are closed.