Biznis i ekonomija

Valamar osvojio ‘Woman’s Choice Award’, proglašen omiljenom turističkom kompanijom u Hrvatskoj

Valamar je proglašen omiljenom turističkom kompanijom u Hrvatskoj među ženskom publikom osvojivši prestižno priznanje ‘Woman’s Choice Award’. Jedan od vodećih portala za žene, miss7, već sedam godina zaredom provodi istraživanje pod nazivom ‘Woman’s Choice Award’, a ove su godine dodijelili Valamaru priznanje omiljenog brenda u kategoriji hotelskih lanaca.

Više od 7.000 čitateljica ovog portala, koji je dio Styrije – najjačeg multimedijalnog brenda u Hrvatskoj, glasalo je za svoje najdraže proizvode i brendove u više kategorija, od hrane i pića, kozmetike i odjeće, do bankarskih usluga i hotelskih lanaca. Upravo je prema njihovim glasovima Valamar zauzeo pobjedničku poziciju u kategoriji Hotelskog lanca. Kao najvažniji segmenti zadovoljstva brendom, čitateljice miss7 kroz godine ističu cijenu, kvalitetu i vrijednost za novac.

Marea Valamar Collection Suites; Foto: Valamar/Handout

“Ovo je priznanje posebno značajno jer dolazi izravno od naših gostiju koji su prepoznali naš trud i posvećenost kvaliteti i jedinstvenom iskustvu. Kontinuirano radimo na podizanju kvalitete naših hotela, ljetovališta i kamping ljetovališta kao i na unapređenju naših usluga, a činjenica da smo proglašeni omiljenim hotelskim lancem među ženama nam daje dodatnu motivaciju. Posebno bih se zahvalio i našim zaposlenicima, bez kojih ovakva priznanja ne bi bila moguća”, poručio je Ivica Vrkić, direktor sektora marketinga u Valamaru.

Kao vodeća turistička kompanija u Hrvatskoj, Valamar upravlja s 36 hotela i ljetovališta te 15 kamping ljetovališta s dnevnim kapacitetom od 58 tisuća gostiju u top turističkim destinacijama, u Poreču, Rapcu, na otocima Krku, Rabu i Hvaru, u Makarskoj, Dubrovniku i Obertauernu u Austriji. Od jednostavnog i pristupačnog odmora do premium i sofisticiranih doživljaja, za obitelji, parove ili pak one koji žele opuštajući odmor u prirodi, u Valamaru svatko može pronaći idealan smještaj za sebe. Posebna pažnja stavlja se na izvrsnu ponudu hrane i pića koja je 78% od domaćih proizvođača, sportski i zabavni sadržaj, obiteljski sadržaj s igraonicama za mlađu i stariju djecu, šetnice kao i ostali rekreacijski sadržaj dostupan Valamar hotelima, ljetovalištima i kamping ljetovalištima.

Odnosi s javnošću,
Valamar


Povezane vijesti

Comment here