FunPreporučeno

VIDEO: Bilo jednom u Hollywoodu, Stranger Things, Toy Story 4 i druge dolazeće zanimacije

Bili nezaposleni ili prezaposleni uvijek je dobro pri ruci imati omnibus dolazećih filmskih i televizijskih poslastica, eto vam stoga lista nekolicine naslova koji se taman spremaju za izlazak.

Stranger Things

Nakon upečatljive prve i probavljive druge sezone Duffer bros i producenti kažu da su ‘svjesni visokih uloga’ u trećoj sezoni ‘superparanormalnog’ televizijskog trilera ‘Stranger things’. Gledatelji mogu očekivati ‘kinematografski najveću’ i najraskošniju sezonu, a ako izostavimo više ili manje šašave teorije zagriženih fanova, jedino je sigurno da će klinci biti prisiljeni na odrastanje. Premijera treće sezone je najavljena za 4. srpnja, na prskavi i vatrometni američki Dan neovisnosti.

Toy Story 4

Pixar je ovog tjedna pustio prvu službenu cimalicu za Toy Story 4 u kojoj otkrivamo novog šarmantnog lika, hibrida između žlice i vilice Sporkyja čije dražesno lice krase googlava okeca i koji je, sudeći prema traileru, zainteresiran za sušta egzistencijalna pitanja. Film izlazi 21. lipnja i poslovično za Pixar predstavlja još jedan golem i golim okom vidljiv skok u tehnologiji računalno generiranih animiranih filmova. Pogledajte samo kako se barbie doll pastirka cakli:

Lucy in the Sky

Nakon boravka na nebu među dijamantima astronautkinja Lucy (Natalie Portman) se vraća na Zemlju gdje gubi dodir sa stvarnošću u svijetu koji joj se sada čini premalim, kaže sinopsis filma dijelom inspiriranog iskustvima astronautkinje Lise Nowak čija životna priča uključuje pokušaj otmice zbog neuzvraćene romanse.

John Wick: Chapter 3 – Parabellum

John Wick je u prvom poglavlju ubio 77, a u drugom 128 ljudi, treće polgavlje izlazi 17. svibnja. Parabellum je naziv za pojedine poluautomatske pištolje ili mašinke, ali i drevna latinska poslovica čije je značenje: ‘pripremi se za rat’.

Once Upon A Time In Hollywood

Bilo jednom u Hollywoodu je friški uradak Quentina Tarantina koji prema glasinama, osim priče koja isprepliće niz odvojenih priča, baš i nema puno dodira s tipičnim Tarantinom.

Unicorn Store

Unicorn Store prati mladu ženu u dvadesetim godinama suočenu s grintavim uredskim poslom koji ne ispunjava. U pomoć stiže ekscentrik i vlasnik ‘čarobne trgovine’ koja prodaje upravo ono za čim žudite i kojeg utjelovljuje Samuel L. Jackson. Film hvaljene, slavljene i nagrađivane redateljice i glumice Brie Larson za probranu je festivalsku publiku izašao u 2017. godini kad je dočekan uz mješovite, osrednje ocjene u recenzijama. Premijera na Netflixu najavljena je za 5. travnja.

Our Planet

‘Naš planet’ koristi posljednju Ultra High Definition tehnologiju što je dovoljan razlog da ga se progleda u adekvatno opremljenom kinu. ‘Od dubokih mora do egzotičnih džungli’ film uz naraciju živuće legende Sir David Attenborougha ‘prati veze koje svi dijelimo’. Datum globalne premijere najavljene u više od 50 zemalja je 5. travnja.

Deadwood: The Movie

Deadwood je scenaristički rijetka televizijska poslastica čija je prezentacija života na divljem Divljem zapadu svojom ‘romantičnom’ realnošću osvojila mnoge. Mnoge stoga raduje dolazak omiljenih i povremeno provokativnih ‘cocksuckera’ na velike ekrane. Debi je najavljen za 31. svibnja na HBO-u.

Rilakkuma and Kaoru

Netflix je za 19. travnja najavio premijeru originalne televizijske animirane serije o avanturama radišne Kaoru i njenog dražesnog cimera Rilakkuma, medvjedića čija je jedina želja svakodnevni bezbrižni chill i lješkarenje. Cuteness overwhelming…