FunPreporučeno

Web zabavlja kismet transrodne klizačice | VIDEO

Minna-Maaria Antikainen; Foto: Yle/Lapancia91/YouTube

Prva službeno priznata svjetska transrodna klizačica koja se identificira kao rodno neutralna žena, 57-godišnja Minna-Maaria Antikainen, izaziva porugu i simpatije na društvenim mrežama gdje se naširoko dijeli njezin kismet s kojim je otvoreno Europsko prvenstvo u umjetničkom klizanju u Finskoj.

>>>Nova vlasnica Miss Universe ima penis | VIDEO

Poigravajući se s rodovima i padežima Daily Mail piše da je Minna, inače farmerka, klizačku karijeru započela kao klizač Markku-Pekka Antikainen u svojoj 49 godini, njezin je djevojačko-dječački san bio postati “klizačkom princezom”.

Kako možete posvjedočiti, klizačicu je u startu nastupa uhvatila trema i njezini su nesigurni pokreti brzo kulminirali padom na koljena.

>>>Admiralica izrazila ponos zbog američke otvorenosti LGBT osobama

Posrnuloj je princezi u pomoć priskočila hostesa s finskom zastavom.

Finska Udruga umjetničkog klizanja nastup je predstavila kao napor u promicanju raznolikosti, jednakosti i uključivosti.

>>>Lezbijska pusica u ‘Lightyearu’ rezultirala zabranom u 14 zemalja

“Umjetničko klizanje vrlo je konzervativan sport s raznim strogim pravilima. Na međunarodnim natjecanjima istospolni klizački parovi nisu dopušteni, a ne postoji ni kategorija za nebinarne klizače,” rekao je Outi Wuorenheimo, izvršni direktor Finskog saveza umjetničkog klizanja.

Grabancijaš je ‘live’ na Google vijestima

Comments (1)

  1. […] Web zabavlja kismet transrodne klizačice | VIDEO 31/01/2023 […]

Comments are closed.