FunPreporučeno

‘Zecko Koš i tajna Mrkog Hrčka’, animirani hommage Indiani Jonesu, zaigrali u CineStaru | VIDEO

Foto: Blitz Hrvatska/YouTube

U CineStar kinima je 14. travnja započelo prikazivanje animiranog filma ‘Zecko Koš i tajna Mrkog Hrčka’ namijenjenog roditeljima, djeci i onima koji se tako osjećaju.

>>>Mačak u čizmama popušio osam od 9 života | NAJAVA

“Smješten u svijet bujne fantazije, film prati avanture Zecka Koša, mladog neobičnog superjunaka kojeg je posvojio kralj Peter, poznati pustolov. U želji da se uklopi i osjeća voljenim unatoč svojoj različitosti, Zecko Koš je opsjednut avanturama bez obzira na svoju nespretnost. Kada najveći zločinac Kraljevstva – njegov vlastiti ujak – pobjegne iz zatvora i zaprijeti da će svrgnuti njegovog oca, Zecko Koš kreće u epohalnu utrku kako bi ga zaustavio. Njegova potraga za Hrčkom tame postaje prava avantura kroz koju Zecko postupno uči otvoriti se drugima i pomiriti se sa svojom različitošću, zahvaljujući prijateljima koje bismo svi voljeli imati – kornjači Abe i tvoru Meg,” piše u sinopsisu objavljenom na stranicama CineStara.

>>>Ivo Robotnik i Knuckles zdipili ‘Master smaragd’ | Sonic the Hedheog 2 | NAJAVA

Kako možete vidjeti u najavi, Zecko je nesputani hommage najpoznatijem filmskom pustolovu, Indiani Jonesu. Iskusno će oko zamijetiti i još pokoju referencu, uključujući Crasha Bandicoota.

Film belgijske produkcije sinkroniziran je na hrvatski a glasove su posudili uvijek profesionalni i razigrani Dino Jelusić, Janko Rakoš, Jelena Veljača, Ranko Zidarić i Ervin Baučić.

>>>Vrtača ispred restorana prijeti egzistenciji obitelji Belcher | The Bob’s Burgers Movie

Pogled na prve dojmove i recenzije sa stranih tržišta sugerira dobar doživljaj. Primjerice, Zecko se dopao 84% korisnika Googlea, dok je na IMDB-u, vodećem svjetskom repozitoriju sedme umjetnosti, dobio ocjenu 7/10.

>>>Pandemijom odgođen Top Gun Maverick u kina slijeće 27. svibnja | VIDEO

Film traje 91 minutu i dolazi u režiji Bena Stassena i Benjamina Mousqueta.

Grabancijaš je ‘live’ na Google vijestima