Tech

11 sati po punjenju, tri mikrofona i još par detalja o Galaxy Buds+

Suvremeni način života potiče nas da sve više aktivnosti obavljamo u pokretu. Bez obzira je li riječ o telefonskom razgovoru, preslušavanju glasovnih poruka ili uživanju u glazbi tijekom dana ili treninga, bežične slušalice neizostavan su i moderan gadget. Upravo je Samsung, oslanjajući se na izvanredan bežični zvuk koji nude Galaxy Buds+, svim korisnicima omogućio najugodnije i najkvalitetnije iskustvo slušanja do sada.

>>>‘Započelo je novo razdoblje inteligentnih televizora’: Samsung predstavio 2020 QLED 8K flagship TV

Dizajnirane za one koji žele uživati ​​u vrhunskim zvučnim performansama tijekom streaminga glazbe koju vole, Galaxy Buds+ prve su bežične slušalice s dvosmjernim zvučnicima, a karakterizira ih prilagodljiv sustav s tri mikrofona koji omogućuje glasne i jasne pozive te dugotrajno trajanje baterije.

Samsung

Studijska kvaliteta, izvan studija

S naprednom tehnologijom zvučnika i mikrofona te mogućnostima navigacije, Galaxy Buds+ vam omogućuju uživanje u studijskoj kvaliteti zvuka. Slušanje glazbe u pozadini tijekom dana postala je navika većine ljudi, a uz ove ćete slušalice s oduševljenjem uroniti u omiljenu glazbu i podcaste – bez brige o bateriji. Ove bežične slušalice osiguravaju do 11 sati neprekinutog uživanja u slušanju glazbe sa samo jednim punjenjem, što se može produljiti i do ukupno 22 sata s Galaxy Buds+ prijenosnom kutijom za punjenje.

Više mikrofona, manje buke

Posebna prednost Galaxy Buds+ slušalica su tri prilagodljiva mikrofona, koja vam omogućuje da uživate u jasnim i glasnim pozivima te nenadmašnoj kvaliteti zvuka. Dva vanjska mikrofona zajedno s unutrašnjim mikrofonom blokiraju zvukove iz okoline prilikom poziva, pri čemu prepoznaju i ističu vaš glas u pozadinskoj buci.

https://www.youtube.com/watch?v=uQrG0BOngXs

Jasna kvaliteta zvuka

Zahvaljujući uravnoteženom i širokom zvuku koji donosi AKG moći ćete čuti svaki detalj svoje glazbe i videozapisa. Također, zvuk studijske kvalitete čist je i prirodan te pruža veće uživanje i slušanju podcastova, audioknjiga i telefonskih poziva.

>>>Stigla je prva 5G serija Samsunga – check out Galaxy S20 full specs

Galaxy Buds+ bežične slušalice mijenjaju vaš doživljaj zvuka i pružaju naprednije korisničko iskustvo, što je, zajedno s jedinstvenim dizajnom i vrhunskom tehnologijom, zajednička značajka sa S20 serijom.

Stoga, ukoliko ste u potrazi za novim pametnim telefonom, iskoristite jedinstvenu priliku jer tijekom prednarudžbe novog Galaxy S20+ ili S20 Ultra uređaja Samsung daruje vrhunske Galaxy Buds+ bežične slušalice. Više informacija o poboljšanim Galaxy Buds+ bežičnim slušalicama saznajte ovdje.

Samsung

Samsung