FunPreporučeno

Pomama za divom Lisac | bonus koncert 25. veljače 2023.

Nakon nekoliko dana u prodaji i puna tri mjeseca prije održavanja veliki zagrebački koncert Josipe Lisac u dvorani Vatroslava Lisinskog gotovo je rasprodan. Zbog ogromnog interesa dodaje se još jedan nastup i to u subotu, 25. veljače 2023. godine u istoj dvorani, čije ulaznice u prodaju kreću u utorak 22. studenog. Oba nastupa, kao i niz drugih koncerata i aktivnosti koje je zaokupiti Josipu u 2023. posvećene su proslavi 50 godina epohalnog albuma “Dnevnik jedne ljubavi”.

>>>Rasprodani su zagrebački koncerti dive Lisac (update)

Pjesme s “Dnevnika”, poput “O jednoj mladosti”, “Sreća” ili “Ležaj od suza” već dugi niz godina su standardni dio Josipinog koncertnog repertoara, međutim u 2023. još njih će se vratiti na setu listu, uz naravno sve ostale najveće hitove karijere. Koncertno Josipa i njezin bend obići će nekolicinu najvećih gradova naše regije, a sve će početi u Zagrebu.

https://www.youtube.com/watch?v=7XN5K5Hfhng

Ekskluzivni vinil

Croatia Records će povodom pola stoljeća albuma, dobitnika Porina za antologijsko ostvarenje hrvatske glazbe, objaviti ekskluzivno limitirano izdanje na vinilu rađeno tehnikom Half Speed Master, odnosno urezivanjem mastera u lacquer upola manjom brzinom što poboljšava zvučnu sliku, ali i frekvencijski spektar samog zapisa. Half Speed Master je radio inženjer zvuka Miles Showell u Abbey Road Studios u Londonu. Showell je jedan od najpriznatijih stručnjaka koji je radio na brojim izdanjima izvođača kao što su The Rolling Stones, The Beatles, Phil Collins, George Michael, Ed Sheeran i mnogi drugi. Posebnost ovog vinila bit će i arhivski novinski isječci o albumu objavljeni 1973. godine, a uz ploču svaki će kupac dobiti i download kod s mp3 verzijom albuma.

Josipa Lisac; Foto: Marko Alpner/Handout via LAA

Ulaznice za koncert 25. veljače u prodaju kreću od utorka, 22. studenog u 10:00. Cijene će biti od 150 kn do 220 kn, ovisno o mjestu sjedenja. Kupiti se mogu online i na prodajnim mjestima Eventima, zatim na Ulaznice.hr te na blagajni Lisinskog.

>>>Josipa Lisac obilježava 50 godina zimzelenog ‘Dnevnika jedne ljubavi’ | VIDEO

Grabancijaš je ‘live’ na Google vijestima

Oglašavanje

Piše: Las Angeles Agency