Politika

Jozo Milićević kaže da podržava odlazak mladih radi stjecanja znanja i iskustva: MB 365

Kandidati na euroizborima Jozo Milićević i Marijo Možnik s liste stranke Bandić Milan 365 – Stranke rada i solidarnosti na predstavljanju izbornog programa u nedjelju u Slavonskom Brodu poručili su da u Bruxelles idu radi obrane interesa Hrvatske, te pozvali građane da izađu na izbore  ako žele da se ostvare njihova očekivanja.

“Držimo da se može napraviti puno više, samo ako imate zastupnike koji u određenim područjima imaju životno iskustvo, karijeru i znanje. Ako imate zastupnika koji mogu prepoznati interes Republike Hrvatske i kako ga realizirati”, rekao je umirovljeni general Jozo Miličević dodajući da te kvalitete ima ova lista.

Stjecanje znanja i iskustva

Na upit novinara da prokomentira odlazak mladih iz Hrvatske, Milićević kaže da podržava odlazak mladih radi stjecanja znanja i iskustva. Međutim da je sadašnji trend zabrinjavajući, jer iz Hrvatske odlaze iskusni ljudi, a upitno je hoće li se i kada vratiti u Hrvatsku.

Sport dostupan svima i podrška mladim ljudima glavne su smjernice na kojima u Europskom parlamentu želi raditi Mario Možnik.

“Želimo potaći mlade da se vrate u Hrvatsku, da znanje i iskustvo ulože u Hrvatskoj. Pokretanjem gospodarstva riješiti ćemo i aktualni problem mirovina”, poručio je Možnik, koji kaže da je jedan od tek tri sportaša na listama za Europski parlament.