FunPreporučeno

Hulu otkupio prava za streaming ZF trilera Mother/Android s milostivicom Grace Moretz

Platforma za streaming sadržaja Hulu otkupila je prava za prikazivanje novog znanstvenofantastičnog trilera Mother/Android, javlja Collider.

>>>Mortal Kombat – crvena najava | VIDEO

Službeni sinopsis otkriva radnju u bliskoj budućnosti tijekom rata između predstavnika ljudske i umjetne inteligencije. U glavnoj je ulozi milostivica Chloë Grace Moretz (The 5th Wave) koja se kao trudnica Georgia zajedno s dečkom (Algee Smith) probija kroz “Ničiju zemlju” pod okupacijom androida.

Film je dugometražni prvijenac redatelja Mattsona Tomlina koji kaže da je riječ o “proizvodu ljubavi” i izražava zadovoljstvo zbog partnerstva s Hulu. “Ne mogu biti sretniji što će u ova izuzetno čudna vremena s Mother/Android upravljati partner kojem je istinski stalo. Osjećam se kao veliki srećković jer će Hulu film donijeti publici kasnije ove godine.”

>>>Jamie Lee Curtis preuzela ulogu autistične sirene Tannis u filmu Borderlands

Producent Matt Reeves, koji je s Tomlinom ispisao scenarij za dolazećeg “The Batmana” (DC), dodaje da je riječ o “intimnom znanstveno-fantastičnom filmu koji je istovremeno lijep i izuzetno osoban, s moćnom, duševnom izvedbom Chloë Moretz.”