FunPreporučeno

Alt rock Stereotrip predstavlja prvijenac ‘Mimo svijeta’ – krajem studenoga u Saxu

Splitski alt rockeri Stereotrip stižu u zagrebački Sax promovirati album prvijenac “Mimo svijeta” u sklopu jubilarne 25. sezone kluba!

Datum za pribilježiti u notese ili pametne telefone je 30. 11. (četvrtak)! Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 8 eura mogu se kupiti online preko CoreEventa ili na njihovim prodajnim mjestima. Na ulazu će koštati 10 eura.

Stereotrip je alt-rock bend koji je počeo s radom krajem 2019. godine, a oformili su ga Marko Petrović (vokal, bas) i Roko Leni Ukić (bubanj). Njima su se kasnije pridružili Ante Madunić (gitara) i Antonio Vuletić (klavijature).

U lipnju ove godine za etiketu Street Pulse izdali su “Mimo svijeta” na kojem se nalazi 11 pjesama, a koji je dostupan na svim popularnijim digitalnim platformama.

Stereotrip; Foto: Hangtime Agency/Handout via Grabancijaš

Sniman je u legendarnom mostarskom studiju “Pavarotti”. Saša Karabatak i Ivan Božanić (Pips Chips & Videoclips) producenti su materijala te ga je potonji miksao i masterirao u zagrebačkom studiju “Dan mrak”.

Stereotrip; Foto: Hangtime Agency/Handout via Grabancijaš

Dosad su izdali četiri singla: “U omči vremena”, “Suze, krv i znoj”, “Oči od stakla” i najaktualniji “Oslobodi me” koje će ovom prilikom promovirati u Saxu! Vidimo se 30.11. u Palmotićevoj 22/2! #sax25

Comment here