FunPreporučeno

Charlize Theron kaže da je njezin stariji sin curica

Charlize Theron; Screenshot: YouTube

Oskarom nagrađena glumica Charlize Theron u intervjuu za Daily Mail kaže da je njezin stariji sin odlučio biti curica. Njena sedmogodišnja kćer Jackson je rođena s muškim spolom ali je u svojoj trećoj godini otkrila da je djevojčica, veli.

“Ja sam isto mislila da je dječak, dok me nije pogledala s tri godine i rekla, ‘ja nisam dečko!'”, izjavila je 43-godišnja Theron.

“I eto ga! Ja imam dvije prekrasne kćeri koje, baš kao svaki roditelj, želim zaštiti i vidjeti kako napreduju. One su takve rođene  i gdje će se one točno naći u svijetu dok odrastaju, i tko žele biti, nije na meni da odlučim,” veli mama, inače gorljiva zagovarateljica istospolnih brakova.

>>>Djelomičan odaziv na predizborno sučeljavanje o zaštiti prava djece i LGBT roditelja

Theron je Jackson usvojila 2012. godine, a povod za razgovor o spolu djeteta su brojna nagađanja i naklapanja o tome zašto mama za javnost dječaka oblači u haljinice i frizira poput curice.

Prve reakcije društvenih mreža na objavu su raznobojne i sežu od komentara da glumica “pokazuje što je pravo roditeljstvo” do toga da je “treba strpati u ludnicu”. U trenutku pisanja teksta potonji postaju sve žešći i češći.

Pratite nas na Google vijestima