FunPreporučeno

Dunja Ercegović aka Bad Daugther predstavila live album ‘Let Me Panic’

Bad Daughter; Foto: Handout/LAA

Bad Daughter je objavila live album “Let Me Panic” koji je izveden i snimljen na njenom prvom nastupu u zagrebačkom Pogonu Jedinstvo.

>>>Mimi Šerbedžija | Eliot Alma | EP

Live album je producirao, miksao i masterirao Leonard Klaić, a sniman je 6. svibnja 2022. na promociji nagrađivanog debitantskog prvijenca. Na “Let Me Panic” live Dunja Ercegović je vokal, za gitaru, bas i elektroniku je zadužen Leonard Klaić, dok je Nikola Babić na bubnjevima. Filip Pacak je inženjer zvuka, majstor rasvjete Andrija Santro, scenograf Vanja Magić, a snimatelji su Daniel Gjurček i Hrvoje Baudoin koji je zaslužan i za montažu.

Dunja Ercegović, koja je na široj glazbenoj sceni poznatija kao Lovely Quinces, kroz projekt Bad Daughter poigrava se unutar granica indie pop žanra dajući mu nešto tamniju, ali plesnu i pitku viziju.

>>>Tibor predstavio singl ‘Njene kose crne’ | VIDEO

Nakon što je više od 40 domaćih urednika i novinara “Let Me Panic” skupno izabralo za album 2021. godine, uslijedilo je i priznanje regionalne udruge nezavisnih diskografa RUNDA za najbolji regionalni album.

Bad Daughter; Foto: Handout/LAA

Bad Daughter je osvojila Rock&Off nagradu za album godine i Pop&Off za izvođača godine, kao i nagradu Porin za najbolju žensku vokalnu izvedbu. Nakon sjajnog albuma prvijenca, koji je dobio i live verziju, Bad Daughter uz aktualan novi singl “Bite Your Tongue” najavljuje drugi album.

>>>M.O.R.T. – Imam sve – premijera | VIDEO

“Let Me Panic” live album dostupan je od danas na svim streaming servisima.

Bad Daughter; Foto: Handout/LAA

Grabancijaš je ‘live’ na Google vijestima

Comments (1)

  1. […] >>>Dunja Ercegović aka Bad Daugther predstavila live album ‘Let Me Panic’ […]

Comment here