Biznis i ekonomija

Dva slobodna dana zaposlenicima JYSKa uoči godišnjeg druženja

Foto: JYSK

Međunarodni maloprodajni lanac JYSK tijekom ovoga vikenda okuplja sve svoje zaposlenike iz Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine te Slovenije na velikom zajedničkom godišnjem druženju. Tim povodom, sve trgovine ovog danskog trgovačkog lanca za opremanje doma, bit će zatvorene u nedjelju 17. te ponedjeljak 18. studenoga. Radit će samo dvije JYSK trgovine koje posluju u sklopu trgovačkih centara čija politika ne odobrava zatvaranje trgovina dok traje radno vrijeme centra.

>>>JYSK donirao proizvode dječjim domovima, razveselio više od 200 mališana

Tako će čak 466 zaposlenika iz svih dijelova Hrvatske dobiti dva slobodna dana kako bi se odmorili i sudjelovali na tradicionalnom druženju koje JYSK organizira svake godine. JYSK kontinuirano ulaže u razvoj i nagrađivanje svojih zaposlenika, a ovim druženjem im se želi zahvaliti te ih nagraditi za velik i značajan doprinos kompaniji tijekom cijele godine.

Foto: JYSK

“U JYSKu su zaposlenici uvijek na prvom mjestu jer je njihovo zadovoljstvo važno za dugoročni poslovni uspjeh. Oduvijek nas odlikuje posebno pozitivna i opuštena radna atmosfera, stoga ne čudi da su povezanost i lojalnost našeg tima na iznimno visokoj razini. Upravo u tome leži velika vrijednost JYSKa”, izjavila je Jadranka Čulo Petrovčić, voditeljica ljudskih potencijala u JYSK Slovenija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina i Srbija.

>>>Društveno odgovorni JYSK posadio 2 000 sadnica bora u zoni Promina

U sklopu druženja dodijelit će se i nagrade na razini cijele regije koje će otkriti koja JYSK trgovina ima najviše indekse u prometu i broju kupaca, koja najveći promet, gdje se odradio najbolji Mystery shopping, koja trgovina je pobijedila u JYSK Championship League natjecanju te u konačnici koja je trgovina ostvarila najviši uspjeh na razini svih kategorija.

JYSK/404