Biznis i ekonomija

JYSK donirao proizvode dječjim domovima, razveselio više od 200 mališana

Povodom obilježavanja desete godišnjice od otvaranja prve trgovine u Hrvatskoj, međunarodni maloprodajni lanac JYSK odlučio se na nesebičnu gestu i u deset dječjih domova širom Hrvatske donirao opremu i proizvode u vrijednosti od gotovo 120.000,00 kuna te tako razveselio više od 200 mališana.

JYSK je osnovan 1979. godine u Danskoj, a danas JYSK grupacija posluje s preko 2.800 prodavnica u 52 države širom svijeta. Svoju prvu trgovinu u Hrvatskoj JYSK je otvorio 2009. godine, a trenutno posluje s 43 trgovine te ukupno zapošljava 425 zaposlenika.

Zahvaljujući inicijativi i donaciji JYSK-a najmlađi štićenici domova dobili su nove madrace, poplune, deke, posteljine, jastuke i ostale proizvode za spavanje koji će im boravak u domovima učiniti ugodnijim kako bi imali što mirniji i ljepši san.

Predstavnici JYSK-a i sami su obišli svaki dječji dom kako bi osobno uručili donacije te tako djeci vratili osmijeh na lica.

„U JYSK-u se redovito angažiramo kroz društveno odgovorne projekte te se uvijek trudimo misliti na one najpotrebitije. Željeli smo proslaviti desetu godišnjicu u Hrvatskoj na način da učinimo nešto lijepo za lokalnu zajednicu te smo tako odlučili pomoći djeci. Njihova radost potvrda je da smo učinili dobru stvar. Velika je sreća i zadovoljstvo da smo bili u mogućnosti ovom prilikom pomoći i vidjeti osmjeh na njihovim licima“, izjavila je Vesna Kukić Lončarić, Country Manager za Sloveniju, Hrvatsku, BiH i Srbiju.

(JYSK/404)