PreporučenoTech

Haim Eshed: čovječanstvo surađuje s ‘Galaktičkom federacijom’

Cijenjeni izraelski profesor, umirovljeni general i bivši šef svemirske uprave izraelskog Ministarstva obrane u intervjuu za list Yediot Aharonot tvrdi da su ljudi bili u kontaktu s izvanzemaljcima iz “Galaktičke federacije” i da je predsjednik Trump bio “na rubu otkrivanja” njihova postojanja.

>>>Američka mornarica potvrdila autentičnost tri zapisa s ‘neidentificiranim zračnim fenomenima’: VIDEO

“Neidentificirani leteći objekti zatražili su da ne objavljujemo da su ovdje, čovječanstvo još nije spremno,” izjavio je 87-godišnji Haim Eshed prema isječcima iz razgovora koje je u utorak na engleskom jeziku objavio The Jerusalem Post.

Trostruki primatelj Izraelske nagrade za sigurnost koji je izraelskim svemirskim programom rukovodio 30 godina kaže da su vanzemaljci radoznali i da zajedno s čovječanstvom žele proniknuti “tkivo svemira.” Prema njegovim spoznajama “Galaktička federacija” je sa Zemljanima potpisala sporazum o suradnji, koji uključuje prisutnost američkih astronauta i izvanzemaljskih predstavnika u “podzemnoj bazi u dubinama Marsa.”

>>>Golema mora okovana ledom na Jupiterovom mjesecu Europa ‘imaju uvjete za život’: istraživanje

“Postoji sporazum između američke vlade i vanzemaljaca. Oni su potpisali ugovor s nama da ovdje radimo eksperimente,” rekao je.

“Masovna histerija”

Eshad navodi da je američki predsjednik Donald Trump svjestan postojanja “Federacije” i da je bio “na rubu otkrivanja” njezina postojanja, ali se suzdržao nakon što su dionici odvagnuli da bi uslijedila “masovna histerija.”

“Oni (Galaktička federacija) do danas čekaju da čovječanstvo dosegne stupanj razvoja u kojem ćemo generalno razumjeti što su svemir i svemirski brodovi,” rekao je Eshed. “Da sam prije pet godina krenuo pričati ono što govorim sada, strpali bi me u bolnicu,” dodao je. “No danas već govore drugačije, a ja nemam što izgubiti. Dobio sam svoje diplome i nagrade, cijenjen sam na sveučilištima u inozemstvu.”

>>>Musk: piramide su očito izgradili izvanzemaljci; egipatski arheolog: to je totalna halucinacija

Zahvaljujući renomeu i “težini” glasnika, kao i spominjanju američkog predsjednika, vijest o “Galaktičkoj federaciji” u utorak i srijedu objavljuju brojni američki mediji iz glavne struje, uz upite NASA-i, Pentagonu i Bijeloj kući.

Pratite nas na Google vijestima