PolitikaPreporučeno

HDZ komentirao ‘sabotažu’ na društvenim mrežama, Tomašević ‘promjenu vrijednosti’

HDZ je putem facebooka odgovorio zagrebačkom gradonačelniku Tomislavu Tomaševiću na njegove optužbe o kupnji reakcija na društvenim mrežama iz Vijetnama, istaknuvši da njih nije kreirao HDZ, već da se radi o “očitoj sabotaži jer su profili HDZ meta podvale”.

“SDP i NeMožemo, koji su nas prvi, po običaju, počeli optuživati, sada su i sami meta lažnih, većinom vijetnamskih i azijskih profila, koji im lajkaju i reagiraju na objave i za to, bez ikakvog dokaza i argumenta, optužuju opet HDZ”, stoji u HDZ-ovoj objavi na facebooku.

HDZ je u objavi u srijedu naglasio da se “državnik Tomašević i junior partneri iz SDP-a”, umjesto Jakuševcem, bave vijetnamskim botovima, “krucijalnim” problemom za Grad Zagreb.

“Isto kao što im je HDZ kriv za kaos i probleme u Gradu Zagrebu, a koje bi samo trebali rješavati- Isto kao što će im HDZ biti kriv i zato što im se tzv. lijeva koalicija raspada iz dana u dan prije nego što se i formalno sastala, što dovoljno govori o razini njihove (ne)ozbiljnosti”, dodaje HDZ u objavi.

Stranka na kraju facebook objave ističe da joj ne trebaju nikakvi lažni angažmani i lajkovi na društvenim mrežama, kao i da je HDZ u ovoj kampanji očekivao razne podvale i amaterske napade, ali da “za razliku od katastrofalnog SDP-ovog mandata, bilježi postignuća i spremna je za sve izazove”.

HDZ: Zašto bismo angažirali navodne azijske račune ako su oni većinom negativni?

“Još je veća ironija što su reakcije navodnih azijskih računa većinom negativnog karaktera pa se postavlja logično pitanje zašto bismo ih uopće angažirali”, zaključuje HDZ.

Zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević osvrnuo se u utorak na predizborni govor predsjednika Sabora Gordana Jandrokovića na skupu HDZ-a u Lisinskom, koji je tada poručio da je glasanje za Možemo!, glasanje za promjenu vrijednosti.

“Je, glas za promjenu vrijednosti u smislu da se upravlja drugim najvećim proračunom u zemlji, bez da se krade. U tom smislu jest promjena vrijednosti”, rekao je Tomašević i dodao da su taj inspirirajući govor, koji je objavljen i na društvenim mrežama, lajkali “ministar Šime Erlić okružen gomilom Vijetnamaca”, koji su očito botovi koji su ovi krivo kupili.

“Što, ne znam, u konzulatu u Vijetnamu će biti gužva za glasanje? Smiješna je priča, a oni neka se vade i objasne kako im se to dogodilo”, rekao je Tomašević.


Izbori 2024

Comment here