PolitikaPreporučeno

Jandroković ispred stranke sa sloganom ‘Sigurna Hrvatska’: moramo podnijeti određenu dozu rizika

Gordan Jandroković, nositelj HDZ-ove liste za drugu izbornu jedinicu, izjavio je u ponedjeljak kako, unatoč povratku koronavirusa, život mora teći dalje uz odgovorno ponašanje, ocijenivši da treba podnijeti određenu razinu rizika kako bi se sačuvalo gospodarstvo.

>>>Merkel: proračun je nebitan, ova je situacija izvanrednija od bankarske krize

“Pokazalo se da potpuno zatvaranje i zaustavljanje života ne može trajati dugo. Ovo je sada novo normalno i s time danas moramo živjeti”, rekao je Jandroković koji zajedno s ostalim kandidatima obilazi Koprivničko-križevačku županiju.

Prema najavama struke, rekao je, ako bi i došlo do drugog vala, neće biti one razine zatvaranja kakva je bila na samome početku.

“Trebamo pronaći dobar balans između života s virusom i funkcioniranja gospodarstva te svega onoga što je nužno da bi država mogla funkcionirati”, istaknuo je Jandroković.

Što se tiče izbora kazao je kako je HDZ u ovoj izbornoj jedinici uvijek snažan. Godine 2015. i 2016. ostvarili su pobjednički rezultat s osvojenih šest mandata. Cilj im je isti i žele biti relativni pobjednici.

>>>Koronavirus suspendirao Pakt o stabilnosti i rastu, otvorio vrata fiskalnim poticajima

“Razlika između nas i drugih, s obzirom na izazovno vrijeme koje nas čeka, je to što smo se mi dokazali u kriznim situacijama i odgovaramo na izazove vremena, a glavni izazov ovog vremena je sigurnost”, rekao je Jandroković

Ocijeni je kako ovo nisu obični izbori. “Razlikuju se od svih dosadašnjih po tome što smo se našli u novim okolnostima. Vlada je sjajno reagirala i u brizi za zdravlje građana i osiguravanju gospodarskih mjera. Zato i tražimo povjerenje za idući mandat”, kazao je.

Comments (2)

  1. […] Jandroković ispred stranke sa sloganom ‘Sigurna Hrvatska’: moramo po… 22/06/2020 […]

  2. […] Jandroković ispred stranke sa sloganom ‘Sigurna Hrvatska’: moramo po… 22/06/2020 […]

Comments are closed.