PolitikaPreporučeno

Kolakušić dao ostavku: nakon pobjede na svim izborima svima ćemo skenirati imovinu

Sudac Mislav Kolakušić priopćio je u ponedjeljak da je podnio Državnome sudbenom vijeću (DSV) ostavku na dužnost suca Trgovačkoga suda s danom 24. svibnja 2019. godine.

“Hrvatskoj nedostaje pravde, morala i jednakosti i zato sam odlučio napustiti sud jer postoji samo jedno mjesto s kojega možete promijeniti Hrvatsku, a to je Vlada i 76 mandata u rukama.”

Mislav Kolakušić

“Ne zanimaju me fotelje, a ona sudačka je itekako poželjna. Na izbore idem kao običan građanin“, objavio je Kolakušić, predsjednik udruge Antikorupcija i nositelj nezavisne kandidacijske liste za Europski parlament.

“Pokušao sam unutar pravosuđa u svih 20 godina učiniti sve da zaštitim imovinu građana Republike Hrvatske, podnosio sam kaznene prijave Uskoku, gdje i malo dijete vidi da se radi o kaznenome djelu, i sve je to rezultiralo apsolutno ničime. Hrvatskoj nedostaje pravde, morala i jednakosti i zato sam odlučio napustiti sud jer postoji samo jedno mjesto s kojega možete promijeniti Hrvatsku, a to je Vlada i 76 mandata u rukama”, poručio je.

>>>Preferencijalni pobjednici: 69.167 glasova za Ružu Tomašić, 68.056 za Mislava Kolakušića

Nakon što pobijedimo na svim predstojećim izborima, svima ćemo skenirati njihova imovinu, posebice dužnosnicima, najavio je Kolakušić koji se opetovano zavjetovao napustiti politiku ako ne osvoji mandat na izborima 26. svibnja.