Biznis i ekonomija

Martina Džoja Barišić imenovana generalnom direktoricom za tržišta Hrvatske i Slovenije | GROHE

Martina Džoja Barišić; Foto: Paradigma komunikacije/Handout

Martina Džoja Barišić imenovana je za generalnu direktoricu kompanije GROHE, članice grupacije LIXIL, za tržišta Hrvatske i Slovenije. Novu funkciju preuzela je 1. travnja, a zadužena je za kompletno upravljanje poslovanjem za tržišta dviju zemalja, u kojima je GROHE/LIXIL već dugi niz godina prisutan svojim asortimanom proizvoda za kuhinje i kupaonice.

Karijeru u ovom segmentu industrije Martina Džoja Barišić gradi već 15 godina, a svoj put u kompaniji GROHE započela je 2017. godine kao Marketing Manager za Adria regiju. Već sljedeće godine preuzela je i funkciju Marketing Manager za tržišta Jugoistočne Europe grupacije LIXIL, vodećeg svjetskog proizvođača sanitarne opreme, građevinskih materijala, proizvoda i usluga za stambene potrebe, kojoj se GROHE pridružio 2014. godine.

>>>GROHE X korača u postpandemijsku, hibridnu i proširenu zbilju | FOTO

Od ljeta prošle godine svojim zaduženjima dodala je i poziciju Leader Product Manager za LIXIL tržišta Istočne Europe, a kao sljedeći korak u brzorastućoj karijeri stiglo je novo imenovanje za generalnu direktoricu na tržištima Hrvatske i Slovenije.

“Novu priliku u karijeri vidim ponajprije kao mogućnost za daljnje jačanje tržišne pozicije kompanije te širenje mreže ključnih dionika, u čemu mi je od najveće pomoći moj izvrstan tim suradnika. Radujem se novim izazovima, jer su oni uvijek odlična prilika za rast,” izjavila je Martina Džoja Barišić.

Pratite nas na Google vijestima

Oglašavanje

Paradigma komunikacije/GROHE