FunPreporučeno

Nekoć davno, u vukojebinama daleke, daleke galaksije: The Mandalorian – druga najava

Stigla je nova najava za prvu igranu TV seriju iz kanona Zvjezdanih ratova u raskošnoj produkciji Disneya. Obećavajući, The Mandalorian prati pustošenja slobodnog revolveraša, plaćenika i lovca na glave u razdoblju između uništenja druge Zvijezde smrti (Return of the Jedi) i uspona Prvog reda (The Force Awakens) u vukojebinama daleke, daleke galaksije.

>>>‘Lov na glave je komplicirano zanimanje’: Star Wars The Mandalorian – prvi trailer

Glavnu ulogu, očito inspiriranu Boba Fettom kojeg dan danas probavlja gnjusni sarlacc u Velikoj Carkoon jami Mora dina na Tatooine i tatom mu Jangom čiji je DNK poslužio za vojsku klonova, igra Pedro Pascal (Igra prijestolja).

Izvršni producent Jon Favreau je za Hollywood Reporter natuknuo da serija istražuju “tamniju, nakaradnu stranu Star Warsa”, dok je izvršni direktor Disneya, Bob Iger, otkrio da prva sezona ambicioznog projekta košta “oko 100 milijuna” dolara iliti oko 12,5 milijuna po rati.

>>>Star Wars: The Rise of Skywalker | Final Trailer

Epizode će se nakon premijere najavljen za 12. studeni prikazivati u tjednom ritmu na Disney+ koji košta 7 bucksa mjesečno, a serija bi trebala kulminirati u prosincu paralelno s početkom prikazivanja kraja filmske Star Wars sage (The Rise of Skywalker).