FunPreporučeno

Objavljena satnica za Still Cornerse, sve spremno za koncertni spektakl u četvrtak u Močvari!

Dugoiščekivani koncert Still Cornersa dogodit će se ovaj četvrtak (3.8.) u Močvari. Duo koji je poznatom po ultrapopularnom hitu “The Trip” s albuma “Strange Pleasures” na svojoj je ljetnoj europskoj turneji ugostio belgijskog kantautora Jerryja Spina, koji će se premijerno predstaviti zagrebačkoj publici, za ovu priliku također kao duo. Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 23 eura mogu se kupiti u Dirty Old Shopu ili preko sustava CoreEvent, a na ulazu u Močvari će koštati 26 eura.

SATNICA:

20:00 Vrata

20:30 Jerry Spin

21:30 Still Corners

“Jako smo uzbuđeni i veselimo se prvom nastupu u Hrvatskoj. U našoj nostalgičnoj pop noir maniri predstavit ćemo stvari s prvijenca ‘Beasts’. Nadamo se da će zagrebačka publika uživati, vidimo se u četvrtak u Močvari!” poručili su ususret koncertu Jeroen i Eline iz Jerry Spina.

“Strange Pleasures” otvara veliki hit “The Trip”, koji se već kombinirano na Youtubeu i Spotifyju približio brojci od 200 milijuna slušanja. Osim njega, Still Cornersi će izvesti još velik broj upečatljivih pjesama sa slavljeničkog izdanja koji je izdan za legendarni Sub Pop, kao i mnoge od najpoznatijih pjesama s novijih studijskih albuma.

Stilll Corners; Foto: Bernard-Bur

Inače, ovaj duo čine producent i kantautor Greg Hughes i pjevačica Tessa Murray koji su se 2007. slučajno upoznali na jednoj željezničkoj stanici u Londonu. Dosad su izdali pet albuma. Bit će to jedno hipnotično glazbeno putovanje ovog ljeta uz ovu sjajnu londonsku ekipu!

Stilll Corners; Foto: Bernard-Bur

FB; IG; SP; YT

Jerry Spin; Foto: Hangtime Agency/Handout via Grabancijaš

Jerry Spin glazbeni je alter ego iza kojeg se krije kantautor Jeroen de Gussem. Dolazi iz belgijskog grada Genta. Strastveni je pričopričač, a teme kojima se bavi su društvo, razna ljudska stanja i prilike, kao i povijest koja se ponavlja. U svom debitantskom EP-u “Beasts” bavio se “zvjerskom” i egocentričnom naravi ljudi, ponajprije iz perspektive raznih, ne naročito uspješnih poslovnjaka s margina. Singlovi s tog EP-a imali su sjajnu prođu na belgijskim radio postajama i privukli su značajnu medijsku pažnju. Njegovu glazbu opisuju kao kombinaciju imena kao što su Father John Misty, Gorillaz, Arcade Fire, Arctic Monkeys i Tame Impala. Na nastupima mu se uvijek pridružuje vokalistica, skladateljica i pijanistica Eline Flintrop, a tako će biti i ovaj put u Močvari.

FB; YT; IG; SP

FB event

Grabancijaš je ‘live’ na Google vijestima

Piše: Hangtime Agency