Biznis i ekonomijaPreporučeno

Par fotki iz Aminess Maravea Camping Resorta, najboljeg kampa u 2019. godini

Na Danima hrvatskog turizma održanim u Osijeku, novigradskom Aminess Maravea Camping Resortu svečano je dodijeljena nagrada “Turistički cvijet – kvaliteta za Hrvatsku“ za kamp godine.

Foto: Aminess Maravea Camping Resort

Ovo je druga nagrada za Aminess Maravea Camping Resort na ovogodišnjim Danima hrvatskog turizma nakon što je već ranije osvojio priznanje za najbolji veliki kamp.

>>>Dodijeljene nagrade za najbolje među najboljima u turizmu

„Izuzetno smo ponosni i počašćeni ovim priznanjem kojim se potvrđuje kvaliteta Aminess Maravea Camping Resorta. Ovo je nagrada za sav trud i ulaganja kojima smo doveli naš kamp na najvišu razinu. Želim se zahvaliti svim našim zaposlenicima koji svojom ljubaznošću i profesionalnošću omogućavaju najbolji mogući doživljaj našim gostima“, izjavila je Giuliana Marunica Krulčić, direktorica Aminess Maravea Camping Resorta.

Foto: Aminess Maravea Camping Resort

Aminess kontinuirano ulaže u podizanje kvalitete usluga u svim svojim objektima, a tako i u Aminess Maravea Camping Resort u čiju su kvalitetu prepoznala i mnoga međunarodna udruženja te mu dodijelila brojne nagrade i priznanja tijekom godina.

Foto: Aminess Maravea Camping Resort

(Aminess/404)