Politika

Penava u Dubrovniku: našu listu čine najbolji hrvatski sinovi

Predsjednik Domovinskog pokreta (DP) Ivan Penava izjavio je u petak u Dubrovniku kako listu te stranke čine najbolji hrvatski sinovi, heroji koji su bili i svakog trenutka su spremni dati svoj život kako bi Hrvatskoj bilo bolje.

“To su ljudi koje boli odlazak svakog mladog čovjeka i obitelji iz Hrvatske, a na kraju krajeva koje boli što u četvrtak kad smo posjetili Prevlaku nismo vidjeli hrvatski stijeg na krajnjoj južnoj točki domovine”, rekao je Penava.

Penava, koji se na dubrovačkoj tržnici Gruž s kandidatima s liste za X. izbornu jedinicu družio s građanima, poručio je da će DP promijeniti stvari u Hrvatskoj i izboriti se za svakog čovjeka.

“U kampanji smo se sastajali s običnim ljudima, koji rade u svojem znoju i svojim rukama, stvaraju dodanu vrijednost za koju nažalost vrlo često ne mogu naći prostora u zemlji pa iseljavaju. Za njih se možemo boriti jedino ako ‘guramo’ ovu našu emociju za Hrvatsku, a ne da krademo, lažemo i mažemo oči hrvatskoj javnosti kako nam je tobože stalo, a zapravo nas je sve manje, kako su činile aktualna vlast i sve ranije vlasti”, poručio je Penava.

Nositelj liste Stipo Mlinarić izjavio je kako su mu u kampanji ‘mali ljudi’ poslali jasnu poruku.

“Traže od nas do maknemo ove koji kradu, ucjenjuju i lažu. Tu mislim i na HDZ i na SDP, koji se samo izmjenjuju na vlasti”, naveo je Mlinarić.

Treći na listi Ričard Milun rekao je kako jedino DP misli o hrvatskim građanima i boljitku zemlje.

“Prvi put građani imaju za nekog glasati, a ne protiv nekoga. Posebno pozivam mlade, bit ću njihov glas u Hrvatskom saboru”, izjavio je Milun.Povezane vijesti