Tech

Plenković poslušao savjet mladih suradnika, uskočio na TikTok

Predsjednik Vlade i HDZ-a Andrej Plenković u četvrtak je otvorio profil na društvenoj mreži Tik Tok, a u prvom snimljenom videu poručio je da će njegov profil biti novi komunikacijski kanal za razmjenu mišljenja i sugestija.

“Poslušao sam savjet mladih suradnika koji su iza kamere i koji su rekli da je krajnje vrijeme da se i ja uključim na Tik Tok”, rekao je Plenković u prvom videu.

“Imamo još jedna komunikacijski kanal kako bi mogli razmijeniti mišljenja i stajališta te čuti vaše sugestije i savjete o svemu što trebamo učiniti za dobro naše Hrvatske”, poručio je premijer korisnicima Tik Toka.

Na kraju je pozvao tiktokere da ga zaprate na njegovom profilu te zavrtio košarkašku loptu na kažiprstu.

@plenkovic_andrej

Dobrodošli na moj službeni TikTok profil! Moji mlađi suradnici često mi govore da je vrijeme za priključenje novim komunikacijskim tehnologijama kako bismo naše djelovanje približili sugrađanima, osobito mladima. Izazov prihvaćen! Radujem se našim raspravama i dijalogu! 💬 #ZaSveIzazove #politika #mladi #andrejplenkovic #izbori2024 #hrvatska

♬ A short sound effect – KKLab

Plenković se tako pridružio hrvatskim političarima na Tik Toku, na kojem svoje profile, uz ostale, već imaju Nikola Grmoja, Marin Miletić, Marijana Puljak, Dalija Orešković, Krešimir Beljak, Damir Habijan, kao i svih pet najjačih političkih stranaka: HDZ, SDP, Možemo, Most i Domovinski pokret.Povezane vijesti

Comment here