PreporučenoTech

Ponajbolji hrvatski fintech startupi 30. kolovoza odmjeravaju snage u HUB385: Elevator Challenge

Raiffeisenbank Austria d.d. (RBA) poziva sve zainteresirane da se u petak, 30. kolovoza u prostorijama HUB385, pridruže natjecanju „Elevator Lab Challenge“ i upoznaju s najperspektivnijim hrvatskim fintech start-upima koji će predstaviti svoje inovacije i najnovija rješenja iz područja financijskih tehnologija.

Osam najboljih hrvatskih fintech startupa, koji su prošli selekciju Raiffeisen banke, će se pred stručnim žirijem i posjetiteljima ovog petka natjecati za novčanu nagradu od 5.000 EUR te plasman na regionalno finale Elevator Lab Challengea.

Identyum, Yottabyte, Volo, UrbanMile, Worig, Afinitos, AMPnet i Electrocoin​, timovi su koji će predstaviti svoja predložena rješenja pred stručnim žirijem kojeg čine: ​Michael Georg Müller (predsjednik Uprave RBA), ​Miljenko Graovac (direktor Digitalnih proizvoda RBA), Izet Ždralović (suosnivač Microblinka), ​Ivan Brezak Brkan (osnivač portala Netokracija), te  ​Nikola Kapraljević (COO Infinuma).

Svi zainteresirani mogu posjetiti HUB385 (Petračićeva 6) u petak, 30. kolovoza, od 17 sati, te prisustvovati natjecanju prijavljenih timova na ovogodišnjem Elevator Lab Challengeu. Događaj je otvoren za javnost, uz obaveznu prethodnu prijavu​ na sljedećem linku, ali je broj posjetitelja ograničen pa se što prije prijavite i rezervirajte svoje mjesto.

O Elevator Lab Challenge natjecanju:

Regionalni Elevator Lab Challenge organiziran je putem regionalnih, odnosno lokalnih natjecanja, koja se ove godine održavaju u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini te Srbiji. Najbolji start-upi sa svakog natjecanja imaju priliku osvojiti novčanu nagradu u iznosu od 5.000 EUR, kao i izravan plasman u polufinale Elevator Lab akceleratorskog programa Raiffeisen Bank Internationala (RBI) u Beču, gdje će se natjecati s finalistima iz ostalih zemalja.

Regionalni Elevator Lab Challenge završava Gala događajem u Beogradu, na kojem će pobjednici natjecanja iz regije dobiti priliku da svoja inovativna rješenja predstave stručnom žiriju, te se na taj način izbore za novčanu nagradu koja također iznosi  5.000 EUR.

>>>‘Čeka nas vrijeme optimizma, ulaganja i zaokreta poduzetničke klime’: Summer Talk RBA

Regionalni Elevator Lab challenge provodi se u organizaciji Raiffeisen banaka iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Srbije, uz podršku organizacija Startit, HUB385, HUB387, Heapspace, Networks.ba i Digitalizuj.me. Sve se ostale i detaljne informacije o projektu, planu  sudjelovanja, vremenskim okvirima i nagradama, mogu pronaći ovdje.

(RBA)