PreporučenoTech

Prva rotirajuća kamera i novi beskrajni zaslon: Samsung Galaxy A80 VIDEO/FOTO

Tvrtka Samsung predstavila je svoj najnoviji pametni telefon iz A serije – Samsung Galaxy A80, čiji su glavni aduti prva rotirajuća trostruka kamera i novi Infinity beskonačni ekran.

“Galaxy A80 je stvoren za eru ‘uživo’ – svijet u kojem digitalni stanovnici kreiraju, dijele i povezuju sadržaj u trenutku. Najnovije inovacije u kameri, dizajnu i performansama na Galaxy A80 donose novo mobilno iskustvo koje odgovara potrebama današnjih generacija: uvijek online i uvijek spremni.”, rekao je DJ Koh, predsjednik i izvršni direktor Odjela za IT i mobilne komunikacije tvrtke Samsung Electronics.

Rotirajuća trostruka kamera

Po prvi put u Galaxy seriji, Galaxy A80 stiže s rotirajućom trostrukom kamerom koja pruža isti visokokvalitetni objektiv s prednje i stražnje strane te omogućava neprekidno fotografiranje i snimanje. Galaxy A80 osigurava živopisnost videozapisa i fotografija pomoću glavne kamere od 48 megapiksela, u bilo koje doba dana ili noći. S Ultra Wide objektivom s kutom gledanja od 123 stupnja korisnici mogu biti sigurni da će lako snimiti i podijeliti videozapis svega što vide uživo.

Naoružan 3D dubinskom kamerom, Galaxy A80 korisnicima omogućuje snimanje omiljenih trenutaka uživo, uz značajke poput Live Focus Video načina rada koji snima videozapise nalik  filmskim scenama. Osim toga, način rada Super Steady Video smanjuje vibracije kod stvaranja videozapisa.

Recka rotirajuće kamere

Galaxy A80 sadrži novi Samsung Infinity 6,7-inčni FHD+ Super AMOLED zaslon, koji se proteže od ruba do ruba. S omjerom prikaza 20:9, novi Infinity zaslon omogućuje potpuno uključivanje u omiljeni multimedijski sadržaj. Također, korisnici mogu unaprijediti svoj audio-vizualni doživljaj uz Dolby Atmos i korištenje slušalica ili Bluetooth zvučnika.

Više, brže, duže

Uređaj je opremljen Samsung Knox, Samsungovom obrambenom sigurnosnom platformom dizajniranom za zaštitu od čipseta do softvera. Uz značajku Samsung Pass, korisnici sada mogu sigurno i jednostavno pristupiti omiljenim aplikacijama i web stranicama putem senzora otiska prsta koji se nalazi na zaslonu.

>>>Google nabacio Pixel 3 s ‘kamerom koja vidi u mraku’ za oko 2 700 kuna

Uz inteligentni unaprjeđivač performansi korisnici će primijetiti da će njihov Galaxy A80 raditi više, brže i duže kad god im zatreba. Njegov softver za optimizaciju performansi s umjetnom inteligencijom maksimizira CPU, RAM i kapacitet baterije uređaja, prilagođavajući učinkovitost Galaxy A80 svakodnevnim potrebama korisnika.

Generacijski jaz

Preporučena maloprodajna cijena Galaxy A80 je 4.799 kuna, a od sljedećeg tjedna će biti dostupan na prodajnim mjestima u crnoj, zlatnoj i srebrnoj boji.

MPR