FunPreporučeno

‘Scenarij je dobar’: Bill Murray potvrdio nastup u Ghostbusters: Afterlife

Bill Murray je za Vanity Fair službeno potvrdio repriziranje uloge Petera Venkmana u drugom rebootu Istjerivača duhova s premijerom najavljenom za 10. srpnja.

>>>kikiriki-kokice

Harold Ramis; Foto: YouTube

“Scenarij je dobar. Ima puno emocija. Ima puno obitelji i puno iscrpnih rečenica koje su uistinu zanimljive. To će funkcionirati,” ocijenio je Murray čiji su humor i šarm označili originalne Ghostbusterse iz 1984. i njihov nastavak iz 1989. godine.

Repriziranje uloga Raya Stantza i Winstona Zeddemorea su potvrdili i Dan Aykroyd i Ernie Hudson, dok je četvrti član izvornih Istjerivača, Harold Ramis koji je glumo Egona Spenglera, preminuo u 2014. godini.

“Mi smo izgubili jednog čovjeka. To je deal,” rekao je Murray. “I to je priča koju pripovjedimo, to je priča koju su oni ispisali.”

Vanity Fair otkriva da će svi preživjeli iz originalnog kvarteta u Ghostbusers: Afterlife “imati smislenu ulogu, ali ovaj put neće biti središnji heroji.”

Istjerivači duhova se “zagrobnom životu” vraćaju nakon teškog flopa “woke” reboota iz 2016. godine sa ženskom glumačkom postavom koja je na kino blagajnama propala u maniri novca gladnih Charlijevih anđela.

Prva službena najava je otkrila potku u kojoj deložirana samohrana mamuška (Carrie Coon) s dvoje klinaca seli u Summerville, Oklahoma, gdje je čeka ruina od farme, ostavština Egona Spenglera.

>>>‘Zagrobni život’ istjerivača duhova – Ghostbusters: Afterlife – najava

Projekt je u rukama tate Ivana, producenta originalna dva filma, i njegova sina Jasona Reitmana, što se može prihvatiti kao garancija kvalitete.